reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria marcowych maluszków

Dziewczyny te Wasze dzieciaczki to cuda poprostu..

Nie wiem już naprawde które zdjęcia komentowałam..

Ale tak:

Kasiulka- Grześ na tych fotkach w niebieskich pajacykach i z butelką.. No sama rozkosz. Widać, że spokojny i kochany chłopczyk
Kamilka- Pola przeurocza!
Atan- to z przytulonym misiem jest poprostu rozkoszne!!
Patka- śliczne masz te dziewczynki
Miska- rozczulajace sa te fotki twoich dzieciaczkow z małym Olafkiem. Cudowna z Was rodzinka
Anula- Marcelek to poprostu cudo , no nic dodac nic ujac. Te ostatnie zdjecia to wogole poezja..
ajako- 2 tygodniowy Ignaś jest nie do opisania! Gapiłam sie na niego dobra chwile, maz przyszedl popatrzec i mowi "Ale przystojniacha" :)) Nie wiem jak wyglada moj Dorianek, ale wiedzac jak wygladal m. za niemowlaka mam wrazenie, ze bedzie tez taki czarniutki :)
Bozienka- no na tych fotach to juz kawalek niemowlaczka jest z tej naszej calineczki :)
ivi- ah ta twoja ksiezniczka z tymi usteczkami, slicznotka

reklama
anula nie dziwię się, że Marcelek skradł Ci serce

Widzę, że rodzeństwo zapatrzone w Olafa jak w obrazek - bardzo pięknie to wygląda :tak:

Witamy Alexandra agusi - kolejny mały przystojniak marcowy

pinula Jasiek jest śliczny i normalnie jak taki "noworodek" z reklamy - kawał faceta :-)

wydaje mi sie czy mamy przewage kawalerow?
wszyscy piekni jak malowani!

Angel- dzieki! i mezowi podziekuj za mile slowa! a ja mysle, ze Wasz bedzie dopiero przystojniacha, bo Twoj przystojniak i Ty śliczna kobietka jestes! oj zobaczysz jak sie zakochasz w tym swoim malym męćyźnie ;-):-D
ja tez juz zaświergolona na amen! hehehe a jak kazdy mi mowil, ze bedzie synus mamusi to mi sie wierzyc nie chcialo, bo przeciez marzylam o corci :zawstydzona/y:

Pinula- jak juz pisalam na glownym- cudnyyyy Jaś! i tez taki wielki, ze hej!

miska- ale bedziesz miala pomagierow do malego, fajnie Ci!! a Olaf podobny chyba do Agusi, co?

agusia- jaki piekny Alex!!! GRATULACJE!!

śliczne te wasze dzieciaczki a jakie duze sie wydaja ;-) bo moja to ledwo 3 kg ma i 51cm to malutka jest.tez sie lubi kapać ;-)
bozienka no no synek zdolny siostre wymyl ;-) ile wazy twoja córeczka ?

reklama
Miśka co tu duzo mówic..piękne dzieci rodzisz :happy2:
Atan rośnie ta twoja żabka jak na drozdzach.. A powiedz, z USG wychodzilo, ze taka drobna bedzie?

Ajako pozyjemy zobaczymy hehe kazdy wrozy wlasnie, ze po męzu bedzie czarnuszek a ja sie smieje, ze rudy z niebieskimi oczami i kazdy bedzie myslal , ze kominiarza ;)
Nie da sie opisac jaka jestem ciekawa jak wyglada..

Do góry