• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

No to i ja się pomierzyłam zachęcona waszymi postami :-). I kochane mam 112 cm :szok:. Ale ...... ja to mam ewidentnie warstwę tłuszczową jeszcze :tak:. Tak czy siak biję Was na łeb na szyję:-p , nawet Marcysiową z bliźniakami :-p !!!! Chyba zdjecia nie odważę się wkleić :-D. A wzrostu mam 170 cm.

reklama
Ja mam równą 100 i też sporo warstwy tłuszczykowej :/ a gdzie tu do konca ;) mam nadzieję, że później uda mi się to zgubić :) a wzrostu mam 175 więc wogóle jestem jak olbrzym :( hehe i też z powodu warstwy tłuszczykowej powstrzymuje się ze zdjęciem :)

DzikaBez -ja zdjęcia przerzucam zwykle na pulpit w laptopie i potem wklejam bez problemu na bb. No chyba , ze jest zrobione aparatem a nie komórką i ma duży format to pomniejszam zdjęcie za pomocą painta , zapisuję i wklejam ;-). Nie wiem czy o taką radę Ci chodziło ????

Dzikabez klikasz w różowe "odpowiedz", otwiera się okno dialogowe, potem klikasz w symbol z drzewkiem "insert image", otwiera się okno, klikasz w "from computer"i na dole klikasz w "wybierz pliki". Szukasz zdjęcia klikasz w nie dwa razy, potem w "wgraj pliki" i już.:-)

Załączniki

• P1140855.jpg
    P1140855.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Tak mi się wydaje, że jak piszesz wiadomość to masz różne czcionki itd przyciski do formatowania i w drugiej linijce w czwartym prostokącie trzecia ikonka to insert image i przez to wrzucisz chyba fotkę :) zaraz sama sprobuje :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry