• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

to jest wątek w którym mało się udzielam i rzadko tu zaglądam, dzisiaj niestety TO zrobiłam...

Dziewczyny jakie Wy jesteście szczupłe!!!! Już nigdy więcej tu nie zajrzę bo przez Was w ogóle nie mogę na siebie patrzeć;) normalnie cios poniżej pasa:P

reklama
Dziękuje za komplementy. Wszystkie brzuszki są cudowne bo kryja nasze najwieksze skarby :-)
Jesli chodzi o rozstępy to jest tak, że można się samrowac kremami najlepszymi za nie wiadomo ile kasy, ale jak ktoś ma skłonności to i tak się pojawią. Ja poprzednią ciążę smarowałam jak mi się przypomniało i ani jednego rozstępu. Taka szczęściara ze mnie. Teraz ze smarowaniem staram się bardziej pamiętać, ale różnie z tym bywa.

gusiaczek dokładnie mnie tez rozstepy na brzuchu omineły a też smarowałam się zwykła oliwka dla dzieci i to jak sobie jeszcze przypomniałam teraz też jak sobie nie zapomnę to po kąpieli smaruje sie oliwka bambino :-p

Dzika zgadzam się z Tobą w 100%... kiedyś dodawałam tutaj zdjęcie mojego tłuszczu z przed ciąży... a teraz o dziwo jest go mało a za to wyskoczyła piłeczka. Mam nadzieję że po ciąży ten tłuszczyk nie wróci. Będę musiała zainwestować kupę kasy na dobry krem na ujędrnienie skóry (któraś jakiś poleca??) i pas poporodowy. AA ile po CC można taki pas załozyć?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry