• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WP_20140216_003.jpg A to my 18tc :-)

Załączniki

• WP_20140216_003.jpg
    WP_20140216_003.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 146
reklama
Dziewczyny piękne brzuchole :D
Seorise zaraz posypią się komentarze, że nie wiadomo na co najpierw patrzeć na ładny brzuch czy bieliznę :P

Bielizna może ładna, ale fatalnie dobrana - Seorise, nie wiem czy miałaś styczność z brafittingiem kiedykolwiek, ale ten biustonosz ma za duży obwód przede wszystkim, piersi Ci ciągną obwód w górę na plecach. Dbajcie Dziewczyny o biusty, żeby potem nie płakać.

Bielizna może ładna, ale fatalnie dobrana - Seorise, nie wiem czy miałaś styczność z brafittingiem kiedykolwiek, ale ten biustonosz ma za duży obwód przede wszystkim, piersi Ci ciągną obwód w górę na plecach. Dbajcie Dziewczyny o biusty, żeby potem nie płakać.

wstawiając zdjęcie nie prosiłam o rady w doborze bielizny więc myślę, że mogłaś sobię darować, bo wyczuwam złośliwość w komentarzu, będąc w ciąży piersi sporo mi urosły i niestety ciężko jest mi znaleźć idealny stanik gdyż zazwyczaj przy większej miseczce ciężko jest kupić stanik z malym obwodem...

Nie chciałam być złośliwa:no: Raczej chciałam zwrócić uwagę na ten problem. Dziewczynom często jest wszystko jedno, ale dobrze dobrany biustonosz robi różnicę. Też kiedyś myślałam, że to problem znaleźć dobry biustonosz, ale to nieprawda. Moja mama też ma duży biust 80 GG (brytyjskie) co daje nam polski rozmiar 80 J!:tak: Ja z kolei mam dość niski obwód bo 65, kiedyś było mało sklepów z takimi rozmiarami, ale teraz nawet w la vantilu i esotiqu można coś znaleźć w rozsądnej cenie. Mam takie zboczenie, bo sama przeszła długą drogę, żeby znaleźć swój dobry rozmiar, przez lata nosiłam idiotyczne 75B, które rozpłaszczało mi biust, a powinnam nosić 65E. Chciałam tylko pomóc, ale nic na siłę.

Popieram jagodke, ja nie zwracalam na to uwagi do karmienia po ciąży, jak nagle biust zaczął zwisac, wystarczylo dokładnie sie wymierzyc i nagle okazało sie , ze mam cycki a nie zwisy. Teraz wymienilam już trzeci raz staniki na z większą miska, kasy na to idzie, ale wiem, ze będę.miała normalny biust a nie oklapciuchy i rozciagnieta skórę. I na pewno jeszcze ze dwa razy nowe przyjdzie mi kupić, ale trudno. Najgorzej od razu po porodzie dobrać, bo sie kupuje w ciąży na oko, ale już dwa trzy tyg po porodzie można dobrać prawidłowy

:szok:Po prostu tak to odebrałam, może się myliłam. Ja jakoś będąc w ciąży nie mogę sobie dobrać idealnego rozmiaru, a szkoda mi też wydawać kupę kasy w markowych sklepach, bo od listopada zmieniałam już rozmiar 3 razy...

Ja rozmiar zmieniłam dwa razy i za każdym razem kupuję dwa staniki, żeby mieć na zmianę. A jeszcze najgorsze pewnie przed nami..Nie ma letko;-) Seorise masz ładny duży biust, szkoda go zmarnować, poza tym w końcu zaczniesz odczuwać dyskomfort z powodu wrzynających się ramiączek, otarć itd. Moja mama wiecznie narzekała, że kręgosłup ją boli, biust nosiła jakoś na brzuchu :-D Jak założyła właściwy stanik to się zdziwiła, bo była wizualnie o kilka kg chudsza:tak: i w końcu kręgosłup magicznie przestał boleć, a ramiączka mogły być cienkie, a i tak się nie wpijały. Ciążowy biust jest wyjątkowo wrażliwy i ciężki, warto zadbać o niego już teraz:tak: Mi bardzo pomogła lektura stanikomanii i balkonetki. Chcieć to móc i to niekoniecznie strasznym kosztem (ładne brytyjczyki to koszt 300zł! ale da się kupić dobry biustonosz za stówę np u Ewy Michalak, albo i mniej w wymienionych przez mnie wyżej sklepach)

Przepraszam za off-top, zły przykład daję:zawstydzona/y:

Jagodka nawet mnie nie dobijaj nie chcę już większego :-( przy kolejnej okazji rozejrzę się za jakimś nie drogim salonem i kimś kto się zna za rzeczy i może uda się cos dobrać, co prawda ten stanik na zdj kupiłam ciut większy żeby za chwilę nie zmieniać i pewnie dlatego tak to wygląda...:-)

reklama
Gdyby ten stanik miał węższy obwód, ale takiej wielkości miskę (przeliczoną z obwodem, nie dokładnie taką literkę, tylko taką pojemność) to pewnie byłby dobry;-)
Edit: Jak dasz radę to idź tam:
SZYFONIERA

Łódź,

ul. Legionów 2
Powinien być tam ktoś na tyle kompetentny by pomóc, najwyżej nie kupisz, ale rozmiar poznasz:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry