Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bielizna może ładna, ale fatalnie dobrana - Seorise, nie wiem czy miałaś styczność z brafittingiem kiedykolwiek, ale ten biustonosz ma za duży obwód przede wszystkim, piersi Ci ciągną obwód w górę na plecach. Dbajcie Dziewczyny o biusty, żeby potem nie płakać.
Raczej chciałam zwrócić uwagę na ten problem. Dziewczynom często jest wszystko jedno, ale dobrze dobrany biustonosz robi różnicę. Też kiedyś myślałam, że to problem znaleźć dobry biustonosz, ale to nieprawda. Moja mama też ma duży biust 80 GG (brytyjskie) co daje nam polski rozmiar 80 J!
Ja z kolei mam dość niski obwód bo 65, kiedyś było mało sklepów z takimi rozmiarami, ale teraz nawet w la vantilu i esotiqu można coś znaleźć w rozsądnej cenie. Mam takie zboczenie, bo sama przeszła długą drogę, żeby znaleźć swój dobry rozmiar, przez lata nosiłam idiotyczne 75B, które rozpłaszczało mi biust, a powinnam nosić 65E. Chciałam tylko pomóc, ale nic na siłę.
Jak założyła właściwy stanik to się zdziwiła, bo była wizualnie o kilka kg chudsza
i w końcu kręgosłup magicznie przestał boleć, a ramiączka mogły być cienkie, a i tak się nie wpijały. Ciążowy biust jest wyjątkowo wrażliwy i ciężki, warto zadbać o niego już teraz
Mi bardzo pomogła lektura stanikomanii i balkonetki. Chcieć to móc i to niekoniecznie strasznym kosztem (ładne brytyjczyki to koszt 300zł! ale da się kupić dobry biustonosz za stówę np u Ewy Michalak, albo i mniej w wymienionych przez mnie wyżej sklepach)