• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Seorise ja mam ciut większy, ale tylko lekko miseczka mi odstaje od góry, obwód mam tak jak trzeba. U mnie jest sklep bagatelle ma różne marki i outlet i udało mi sie ostatnio kupić stanik na przecenie za 60zl.

reklama
ledwo co zobaczyłam wyczekane II kreski na teście a tu już mamy półmetek :-D

20tc small.JPG

rzeźba już jest teraz idę w masę :P

*oczywiście nadal jestem zbyt leniwa by zgrywać zdjęcia z aparatu i łatwiej mi cyknąć komórką więc kolejny raz przepraszam za (wątpliwą) jakość zdjęcia :zawstydzona/y:

Załączniki

• 20tc small.JPG
    20tc small.JPG
    37,1 KB · Wyświetleń: 182
jeśli chodzi o stanik, to ja również od czasów pierwszej ciąży zaczęłam inwestować w dobre biustonosze. I również mam problem z obwodem pomimo miseczki B-C. Teraz noszę taką dopinaną przedłużkę bo najwyraźniej się poszerzyłam. I wreszcie moje piersi wyglądają ładnie w lustrze. Po 1,5 rocznym karmieniu wyglądały tragicznie. Teraz do tego nie dopuszczę :no:

piękne brzuszki btw ;-)

reklama
przejrzalm WAsze brzuszki od poczatku:)

wszystkie sa w sam raz,nie za duze nie za male,najwazneijsze zeby z dzidzia bylo ok:)
czasami maly brzuszek i rodzi sie duuuzy dzidzius i odwrotnie

Malgorzakar
to ja myslalm ze moje ciazowe brzuchy byly duze ale Twoj chyba wiekszy;)

Jagodka widze ze ekspertka z Ciebie w sprawie biustonosza,ja pewnie mam kiepsko dobrany:/

moj brzuszek jest ogromny,naprawde,juz ciezko mi wstawac,kregoslup boli a to dopiero polowa...
siostra byla w sobote u naszej kuzynki ktora za chwilke rodzi i stwierdzila ze ja mam wiekszy brzuch niz ona:szok:
a foty z brzuchem jeszce nei mam:zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry