s.michalina
Fanka BB :)
Jaka szczęśliwa
gdyby nie syrena alarmowa co trzy godziny moznaby o ciąży zapomnieć 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Syrena akurat śpi, dlatego szczęśliwa

Nawet dałam się naciąć dla większego realizmu, a cycki to dobry push up, a nie mleczarnia:-)Lilla j3błam
Angelika - wiesz jakie to trudne było? Tusiaczku tak, takNawet dałam się naciąć dla większego realizmu, a cycki to dobry push up, a nie mleczarnia:-)
A tak serio i żeby Was pocieszyć, to brzuch flak, jak siedzę to nie jest tak kolorowo;-) No i jeszcze dwa tygodnie połogu, potem, jak Adaś pozwoli, to coś poćwiczę

Po pierwszym porodzie patrzeć na siebie nie mogłam, w tej ciąży dużo nie przytyłam (4kg tylko...) i właściwie spodziewałam się, że wyjdę z porodówki lżejsza niż w dniu, kiedy zaszłam ;-) Ale nie spodziewałam się, że "polecę" 10kg w dół, a to dopiero 8 dzień po porodzie. Ciekawe, kiedy wchłonie się bardziej? Bardzo jestem ciekawa, nie pamiętam, kiedy ostatni raz byłam taka szczupła jak teraz, na pewno nie w ciągu ostatnich 6 lat...
Tylko przepuklina mi została...