• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria Naszych Słoneczek

reklama
Racja. Jak chce się przeżyć bezstresowo taką uroczystość, to moim zdaniem lepiej zrobić chrzest wcześniej. Dziecko zazwyczaj śpi i jest spokój. Podczas naszego chrztu były też dzieci kilkumiesięczne, jedna dziewczynka zaczęła się drzeć przy polaniu głowy wodą święconą i w zasadzie darła się do końca :szok: Mój synek dopiero teraz zaczął stroić fochy, więc byłoby trudniej z nim wytrzymać. Ale to rzecz jasna zależy od dziecka.

widzisz, nie zawsze jet taka mozliwość... O. bedzie miała skończone 5 miesięcy, ale nie chciałam z noworodkiem pchać się samolotem wśród tych wszystkich ludzi... także różnie bywa... mam nadzieję, ze mała bedzie w dobrym humorze... zobaczymy już za 3 tygodnie ;)

Rozumiem Ionka. Moja koleżanka urodziła dziecko w Anglii i na chrzest też przylecieli do Polski, jak mały miał właśnie ok. 5 miesięcy. Był bardzo grzeczny w czasie uroczystości. Także nie ma reguły.

Słodziak:-)

Załączniki

• DSC00999.jpg
    DSC00999.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 75
Adka ale Twoja Lilianka ma wielkie oczy...no i sama słodycz z niej:-)

A to moje 3miesieczne sanczo-panczo w za duzym kapelusiku z H&M (Bluberyy dzieki za cynka o nim ;-)

Załączniki

• sanczo panczo.jpg
    sanczo panczo.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 88
  • 3mce.jpg
    3mce.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 130
A wiesz, że ja o innym kapeluszu myślałam? :-D Widziałam tam takie z koroneczką i one mi się wydały podobne do tego co miała Lilianka :-). O coś takiego:
"H&M" piękny kapelusz NOWY r.48-51 (1090569619) - Aukcje internetowe Allegro

no ale najwazniejsze, że jesteś zadowolona :tak:

nie było rozmiaru 62 z tego rodzaju:/ ale ten ma mega wielkie rondo że buzie cala przed sloncem chroni:) hehe śmiejemy się ze to sambrero :):) i jest ciut za duze bo mala ma maly łepek 38cm ale tak jest spoko:)

dronka mnie sie ten Twoj kapelusz bardzo podoba :) bo i coreczka piekna, wiec wszystko na niej slicznie wyglada :)

adka piekna masz coreczke

Madzia Twoj Bartus jest cudowny, jesli moge dac Ci rade to jak robisz fotki malego to nie rob mu spod ukosa od dolu tylko bezposrednio z gory w lini rownoleglej.... ale to jesli moge dac ci rade ;-)

Candy slicznie synek wygladal na chrzcie... a ktora to Ty Mamusia ??

Kejcik Franus super chlopiec i jaki przystojniak.

yra alez Twoj maluszek bedzie lamal serca, jeszcze jak go bedziesz tak super ubierac :) to juz wgole.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry