reklama

Galeria Naszych Słoneczek

reklama
marcysia wczoraj :)
20r6zgy.jpg
Ale strojnisia!

Piękne te nasze bajbusy ...:-D:-D:-D

kamikaa tyle ma ciuchów dla małej że chyba Marcysie 10 razy dzienie przebiera - śliczna księżniczka... ja w sumie mojego to ze 4-5 razy dziennie przebieram ale to tylko dlatego że się zasikuje po pachy :laugh2::laugh2::laugh2:

dorotka jakie sliczne spojrzenie ma Twoja dzidzia, sorry ale nie pamietam czy corcia czy synek.

naughty sliczne malenstwo, poprosze jeszcze fotke z przodu :)

Piękne te nasze bajbusy ...:-D:-D:-D

kamikaa tyle ma ciuchów dla małej że chyba Marcysie 10 razy dzienie przebiera - śliczna księżniczka... ja w sumie mojego to ze 4-5 razy dziennie przebieram ale to tylko dlatego że się zasikuje po pachy :laugh2::laugh2::laugh2:

Wszystkie cichy prawie za duze a wszystkie w rozmiarze 56 juz ciasne :/ i niby mala tylko 2 cm urosla :/ cos te rozmiary dziwne teraz ubieramy 62 co niby odpowiada 2-4 miesiace i nie ktore pasuja :)

Szafa pelna ciuchow i trzeba je nosic stroimy sie tylko jak gdzies idziemy (a co tam trzeba ):) Po domu w dresach smigamy :)

Dziewczyny pytanie odnosnie chrztu bo we wtorek ide sobie termin zaklepac na czerwiec :) jak ubierac bedziecie dzieci ?

Dziewczyny pytanie odnosnie chrztu bo we wtorek ide sobie termin zaklepac na czerwiec :) jak ubierac bedziecie dzieci ?

no właśnie jak widze te koszmarki na Allegro albo te "kreacje" na stonach w internecie (mówię o dziewczęcych ubrankach) to słabo mi się robi :/
więc już znalazłam (jeszcze nie kupiłam, bo nie wiem, jaki rozmiar konkretnie będzie potrzebny) białą letnia sukienusię, kapelusik od słońca, sandałki i tyle ;)

no właśnie jak widze te koszmarki na Allegro albo te "kreacje" na stonach w internecie (mówię o dziewczęcych ubrankach) to słabo mi się robi :/
więc już znalazłam (jeszcze nie kupiłam, bo nie wiem, jaki rozmiar konkretnie będzie potrzebny) białą letnia sukienusię, kapelusik od słońca, sandałki i tyle ;)

Dokladnie kochana ja nie jestem za takimi sztucznymi rzeczami i jak widze te stroje to tez szok :/
Mam sukienke biala i do tego bolerko kupilam wtedy na e-bay jest z lnu i moze bedzie przy duza ale co tam wazne ze biala :) do tego kupie biale skarpetki i buciki i jakas opaske na glowe bym chciala :) no i potrzebuje ta szatke sakramentalna tak ? i swiece tylko musze tutaj taki sklep znalesc :/

reklama
jejciuuuuu ale super fotka z tym bebnaardynem!!!!!!!!!! Boskaaaaaa

a to moj krystianek :)

Załączniki

• 9.04.10 140.jpg
    9.04.10 140.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 62
  • 9.04.10 148.jpg
    9.04.10 148.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 64
  • 9.04.10 137.jpg
    9.04.10 137.jpg