Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja jestem szczupła dosyć, więc Mój twierdził, że mam większy brzuch niż nasza ciężarna koleżanka jak była w tym samym miesiącu. Ale ja mam "wąską górę", 2 rozmiary różnicy niż mój "dół", więc takie wrażenie to kwestia moich proporcji
Cysia z tym że ja mam trochę młodszą ciążę więc to też swoje robi. Jeszcze stopy zza brzucha widzę ;-)
Pewnie bo my wszystkie piękne jesteśmy
wczoraj kiedy próbowałam się skupić na czymś innym niż na bólu dziąsła przerobiłam troszkę fotkę z m.
W końcu jesteśmy na zdjęciu we trójkę ;-)
cudnie :-)
ja sobie uswiadomilam, ze w sumie nie mamy ciazowych zdjec we wrzesniu kupilismy wypasiona lustrzanke i fotografujemy ....jedynie naszego psiaka
Maron - no za miesiąc będziesz fotografować tylko swoją córcię :-) przerabiałam to ;-) teraz mało co zdjęć robimy, ale na początku kilkaset tygodniowo młoda już taka obfotografowana nie będzie, uroki bycia drugim dzieckiem