reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Moncia, Asionek ja podobnie jak wy :). Dzis rano wlozylam obcisl bluzke i nikt w pracy nic nie zauwazyl a naleze do osob szczuplych :). Wieczorami można zauważyć różnicę, wygladam jakbym się solidnie najadła, ale w dzinsy ciągle spokojnie wchodzę. Czasem sie zastanawiam czy go nie zgniatam ale chyba znajduje sobie miejsce gdzies tam pomiedzy organami :).

Dziewczyny macie bardzo ładne i zgrabne brzuszki :)!!! Jak mój podrośnie to też wrzucę :)

nie no az tak dobrze to ja nie mam :)
w spodnie juz nie wchodze .. znaczy wchodze , ale sie nie zapne , albo sie zapne na sile i gniecie strasznie

Proponuję weryfikację zabobonu o kształcie brzuszka.. Palec po budkę kto ma piłkę a kto arbuza :-)

Ja piłka , toteż wg zabobonu - chłopak :happy2:

ja mam szpiczasty i bedzie chyba chlopczyk :))))

dzisiaj rano wstalam i chyba to narzekanie cos daje , bo juz plaska nie jestem :)) chyba cos sie ruszylo i juz moze nie bedzie brzucha widmo hehe

reklama
No właśnie o co chodzi z tym kształtem brzucha? To przecież od budowy zależy. No bo dlaczego na chłopca ma być spiczasty? Chłopcy inaczej w tym brzuchu rosną niż dziewczynki??
Też się nie mogę już zapiąć w spodnie i bluzki przykrótkawe się zrobiły. Chodzę z rozpiętym rozporkiem. Muszę się na weekend na zakupy wybrać.

Ja prza poprzednich ciazach mialam w szpic-prawidlowo wedlug przesadow urodzili sie chlopcy,a teraz jestem tlusciejsza o 10 kg niz przy pierwszym no to tez sie inaczej uklada.
Ale ja jeszcze do konca nadzieji na dziewczynke nie stracilam.

Rudson jesteśmy z Tobą....
dziewczeta ja tak samo mam raczej maly brzuszek wygląda jak po przejedzeniu... I mam podobne myslenie czy to aby nie urojona ciąża hihi. Jestem wysoka w miare (180) to moze dlatgeo dzidziuś ma "miejsce" i nie wypycha mi brzucha...?

Ja dzisiaj na wszelki wypadek pytałam swojego chłopaka czy na pewno byliśmy razem na usg i widział małego bo już sama nie wierze :). No codziennie popołudniu bo rano modląc się do toalety zdecydowanie odczuwam że to stan faktyczny a nie urojony :p. Mi każdy chce podnosić bluzkę jak mówie że jestem w 4 miesiącu i slysze, że to niemożliwe. A mnie to doprowadza do szału bo jakoś nie lubie jak ktoś mnie zaczyna rozbierac albo dotykać po brzuchu. To dalej integralna część mojego ciała :). kingolinka wysoka jesteś , ja mam zaledwie 165cm...tak z 10 to bym ukradła, no i ten biust jeśli dobrze pamiętam :p.

reklama
Wkleje dzisiaj mój bebzonik bo od rana mi sie zdaje że cuś sie mu urosło :p
dwie odslony:

Załączniki

• IMG_2169.jpg
    IMG_2169.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_0001.jpg
    IMG_0001.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 86
Do góry