Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak spodnie bardzo wygodne,kupiłam w h&m i mogę je smiało polecić :-)tez sie z tym zgadzam, wszystkie domki sa fajne!
Karolina, ja tez wygladam podobnie i to dopiero teraz, bo wczesniej brzucha nie bylo, wiec wygladalam nie za ciekawie!wiec sie ciesz, ze masz wszystko na miejscui brzuszek tez!taka fajna babeczka w ciazy
aha, i bardzo fajne spodnie, wygladaja na bardzo wygodne!
Magi, moj synus tez wykreca takie numery, tylko nagrac nie moge, bo za kazdym razem po takich wygibasach brzuch mi sie ze smiechu trzesie!nie moge sie powstrzymac!wiec brawa za cierpliwosc!
Karolina sexi mama :-)
Magi - ale ten maly Twoj szaleje, normalnie to alfabet Morsa - jakies znaki Ci daje :-)
Wiktoria - śliczny brzuszek!
Kerna - jak stoisz przodem, to faktycznie brzuch jak po grochówce, a nie jak u kobiety w ciąży ;-) Śliczny!
No KAROLINA gdzie ty masz te kilogramy,co???????????????????? Kochana laska jak marzenie, pupa super!!!!!!!!!!A biuścik, aż mam zboczone myśli jak sobie popatrze
Kochana ciesz się z figury bo masz z czego być dumna!!!!
Dziewczyny piękne brzuszki. Oto mój w 24 tygodniu