• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
a ja wam wkleje jak wygladalam z Besiem w ciazy(3 dni przed porodem) ciekawe jak bedzie tym razem...

Załączniki

• DSCF1510.jpg
    DSCF1510.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 117
Olgadom, wyglądasz cudownie ! Bardzo dostojnie i elegancko Ci z brzuszkiem, i wcale nie słodzę.
Olcia23, wow -alez byłaś szczuplutka, i brzuszek wcale nie taki ogromny jak na ostatnie dni. Ślicznai taka młodziutka! Ile miałaś lat wtedy? Ja z synem w ciąży, gdy rodziłam miałam niespełna 20( 19l i 9 miesięcy)

Ostatnia edycja:
Ojej, ale to miłe :-) Wiecie, że nawet nie wiedziałam. No to może przychylniej spojrzę na moje prawie 40 letnie ciałko ;-)Dziękuję !

Olcia23, to Ty również bardzo młoda mamusia na pierwszy raz. Mówi się, że do 24 roku życia najbardziej optymalny wiek na 1 dziecko. A my w tych dolnych widełkach wiekowych byłyśmy. Tyle, że ja dawno temu ;-)

reklama
A to zdjatka z dzisiaj -25 tc

Beniaminko-no tak wczesnie ale jak dla mnie nie za wczesnie:)A ty juz tak nie podkreslaj ile masz latek ,bo wiek cudowny-podobno po trzydziestce najlepszy okres kobiety sie zaczyna:):tak:

Załączniki

• DSCF1316.jpg
    DSCF1316.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 101
  • DSCF1314.jpg
    DSCF1314.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 91

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry