• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

No Karolina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Bo ci zaraz dam w d...pe!!! Piękna kobieta z ciebie, ty wyrzuć wagę bo przez nią nie dostrzegasz swojego piękna....mówię poważnie nie waż się już!!!! Nie widać tych twoich kilogramów nadal jesteś jędrna, a tyłeczek jak ta lala....super

Justyna
aleś wymyśliła....piękny okrągły brzusio....jak od cyrkla odmalowany:-D

No to i ja dodam bo już wczoraj wieczorem się przygotowałam i pstyknęłam fotki z obu stron brzuszka....to mój 30 t + 3 dni ;-)

Załączniki

• b1.jpg
    b1.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 124
  • b2.jpg
    b2.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 127
reklama
Moje pierwsze wrażenie jak zobaczyłam fotki Karoliny "jesli ta kobita ma dodatkowe 22 kg to jak wyglądała przed ciążą:szok: bo w ogole tego nie widac tylko sliczny brzuszek "
lilu jaki sliczny zgrabniutki ;-)

Karolina dziewczyny maja racje, w ogole nie widac ze przytyłas 22kg. Chyba w piety Ci poszło:tak::-). A brzuszek przeuroczy

Lilu brzuszek pierwsza klasa, malutki i zgrabniutki:tak:

dzięki dziewczyny ale to chyba tak mnie zdjecia wyszczupliły,przed ciaza wazyłam 63 kg wiec normalnie;-) a teraz 85,5.

LILU JAKA TY SZCZUPLUTKA JESTEŚ A TEN BRZUSIO TAKI MALUSI-ŚLICZNY!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolina te 22 kilo to ci chyba w piersi poszlo, bo brzuszek superowy.
Lilu a ty masz chyba ciaze urojona tak jak Oliwka bo te wasze brzuszki sa takie malutkie.

reklama
IMG_1905.jpgIMG_1890.jpgIMG_1889.jpg
Nie było mnie tu kuuupę czasu, a brzuszków pokazało się ,że hej! Wszystkie, co do jednego urocze.
Więc i ja prezentuję się w całej mej niedoskonałości, z cellulitem, cięższa chyba w sumie o jakieś 11 kg (wczasy i leniuchowanie zrobiły swoje:-D)
pencil.png

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry