Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

I koszulki L sa napiete, a na dole nada S i wyglada to niedobrze wedlug mnie ale co zrobic kazdemu dogodzic, jedne na pupe narzekaja , drugie ( ja!) na biust i plecki( tak bo one tez rosna z biustem)

No właśnie, tylko pozazdrościć! Laska ,że ho ho!!! I ten cycek...Matkooo - Benjaminko jaki Ty masz jedrny poślad i udooo... a przy tych malych gabarytach super cycek :-)
Beniaminko no Sliczna mamcia z Ciebie poprostu
No wam rosna to cycki to dupcia...a mi tylko brzusio. Ja to dopiero wygladam....jak "dziecko z etiopii"(nie obrazajac tych dzieci).

Wczoraj do mnie listonosz (dodam, że strasznie pokręcony i nie wyjdzie nim nie pogada 10 min.) - cytuje: "dzieci w Afryce też tak mają" 

Więc magi podaj łapkę ;P Mi biust urósł o rozmiar, ale ja się akurat cieszę, bo jak jeszcze brzucha nie miałam to wchodziło moje wielkie D, a później ja
A w dupie i udach mi starczy co mam - także nie narzekam, że nic nie przybyło bo tu bym była wielka
Może tego nie widać na tych zdjęciach bo brzuch odwraca uwagę