Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Korba no zajefajne foteczki, a jaka pamiatka...ymmm! Ja sie nie moge doczekac fotek mojej sesji brzuszkowej...ale jestem JESZCZE cierpliwa!
A linia negra tez mi tak krzywo idzie, dokładnie tak samo.
Korba -sesja rewelka, bardzo mi sie podoba:-) ostatnie wymiata !!! Akderk- już duży brzusio :-) Apowiedz mi skąd Ty tego wielbłąda tam dorwałaś ? Byłas w Arabowie ? ;-) Lilula- brzuszek w sam raz, widzę już większy nie urósł, jeszcze chwilka i będzie bez brzuszka :-) whitneyxx - sliczna para! Pienie Ci w białym, brzuszek subtelny :-) Olis- śliczny brzusio, fajny pomysł
Korba - sesja rewelka, super pamiątka! :-) Olis - cudny!!! Akderk, Lilula- sorki, że naraz do Was dwóch - ale obydwie macie spore brzuszki :-);-) Fajnowe mieszkanka whitneyxx - śliczna mamusia z Ciebie
Muszę męża zmolestować żeby mi jakieś fotki porobił bo się leni strasznie!!!