reklama

Galeria sierpniówek

Ja kości też nie lubię :D chciałbym być po prostu jędrna, kształtna i zgrabna :D ha ha ha

Bardzo ładne zdjęcie Gosia :))

Mój K. z brzuchem też nie obcuje zbytnio. Tylko, że przyczyną chyba są te wcześniejsze przeboje plamieniem i wyzywanie lekarza w szpitalu, że nie wolno dotykać. No i późniejsze plamienia już w domu. Przez to mnie też nie dotyka można by powiedzieć :P bo się boi, że się coś stanie.

No i tu my dzisiaj :)

Załączniki

• 1401097718807.jpg
    1401097718807.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 132
  • 1401097738664.jpg
    1401097738664.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 134
reklama
Izis, piękny brzusio!
Przepraszam, że pytam, ale kto maluje CI paznokcie u stóp? Bo ja rady nie daję, tylko bezbarwny wchodzi w grę :tak:

Gosia, piękne zdjęcie!!!!

Jeju jakie te nasze brzuszki są pokaźne :-)

Ja nie słyszalam zlego słowa na temag mojefo wyglądu.. moze czasem w sklepie myślą że jesgem na dniach a potem szok 'ale ma Pani duzy brzuszek' w rodzinie to samo ale ja jestem dumna z tego mojego dużego brzuszka! :-) no przrciez w ciąży jestem hehe
Wiec kochane moje nie przejmować sie!

Fajne pytanie Kaspian :D haha sama maluje :) chociaż wymaga to z mojej strony trochę wysiłku ;)) ostatnio siedziałam na narożniku, plecy na oparciu a poduchy tak ulożone żebym mogła zaprzeć się na nich nogami. No i maluję w rozkroku szerokim :D tak samo jak przy goleniu nóg. Co chwilę robię przerwy na odpoczynek ;) raz też malowałam siedząc na wc - noga wysoko na ścianie, oczywiście druga na ziemi i też w rozkroku :D
Do tego szyblo mi lakier odpada albo się wyciera od butów bo mam paznokcie wypukłe - wtedy na szybcika tylko domalowuję :D

Izis - wow, ja mimo małego brzucha mam ogromny problem z obcięciem paznokci u nóg, dobrze, że mi wolno rosną :-D
Gosia - śliczne zdjęcie

i powiem Wam, cieszcie się, że widac Wam te brzuchy, bo u mnie wszyscy się dziwią - "jak to 2 miesiące?, przeciez niewiele widac" - szczerze, to nie chce mi się za każdym razem tłumaczyć, że mam taki brzuch, a nie inny.... ;-)

31tydzień

Załączniki

• IMG_3677.JPG
    IMG_3677.JPG
    64,1 KB · Wyświetleń: 102
Ostatnia edycja:
uwielbiam ten wątek, zatem dołączę coś od siebie.
Fotki z dziś.. niestety z komy nic nie umiem dodać. Mam nadzieję że z kompa się uda:)
Nienawidzę swoich nóg i tyłka!
Poza tym pięknie rośniecie dziewczyny, wszystkie bez wyjątku:)

Załączniki

• 30t4d (2).jpg
    30t4d (2).jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 117
  • 30t4d (3).jpg
    30t4d (3).jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 116
  • 30t4d (4).jpg
    30t4d (4).jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 110
reklama

Nowe wątki