reklama

Galeria sierpniówek

Gdybym była młodsza choć 3 lata to pewnie to 4 dziecko było by ok. Chyba ;)

Ale tuż przed 40... Juz ta ciaza dała i daje popalic. Pierwszy trymestr - horrrrror.

My strasznie łatwo robimy dzieci, bliźnięta - 2 tyg, synek - miesiac czy poltora. Boje sie co bedzie jak natura tez bedzie chciała czwarte, tym bardziej, ze ryzyko, hmmm, szansa, hmmm, prawdopodobieństwo ;) ciazy mnogich jeszcze wyższe po jednych bliznietach ;)

Licze na to, ze bliźnięta w praktyce ostudza zapał M.

Monya - czytałam ostatnio na Na:temat, ze teraz gwiazdy i celebrities tak sie fotografuja - brzuch i nogi z własnego punktu widzenia ;)
Nogi rzeczywiście zgrabne, komplementy Ci sie należą :)
U mojego M tez by plan, ze po roku, ja bardzo chciałam, ale kurcze bałam sie jak przyszło co do czego i starania zaczęlismy rok i 3 miesiące po narodzinach synka.

Nikitka - młoda jestes to masz czas na trzecie, tak za 5-6 lat jak znalazł ;)))

reklama
Madison...ale te celebryckie zdjęcia brigecostam to maja zażądania uchwycić wystające kości biodrowe, a u mnie nie doczekawszy tego przynajmniej przez najbliższe pół roku;)

Monya - myśle, ze ładne brzuszki - wystajace nie z powodu objedzenia sie sałata i marchewka ;) - moga spokojnie konkurować i wygrywać z tamtymi ;)

W końcu My ;-)

IMG_20140527_203324.jpgobciete1.jpg

Proszę nie zwracać uwagi na strój etc :zawstydzona/y:

Dużo brzuszków się pokazało przez te pare dni, wszystkie jak zawsze śliczne i niepowtarzalne :tak: teraz trzeba robić więcej zdjęć na pamiątkę bo coraz mniej zostało :-D

Załączniki

• IMG_20140527_203324.jpg
    IMG_20140527_203324.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 107
  • obciete1.jpg
    obciete1.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 145
Lilith - super masz ten brzuch!!! Bardzo kształtny. I musze przyznać, ze jest bardzo duży. Troche mi to przypomina moje ciąże.
Bardzo ciekawe jak duży bedzie Twoj brzuszek pod koniec ciazy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry