Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no i dzisiaj konczymy 36 tydzien ... i ostatnie zdjecie brzuszka bo do 40 tygodnia nie zamierzam czekac z narodzinami na dzien dzisiejszy wymiar 98 cm czyli tak jak w poprzedniej ciazy ... jesli zacznie sie obnizac od tego najblizszego tygodnia to pewne juz sie nie zmieni ... ale kto wie moze tym razem do 100 dobijemy i na zdjeciu nie widac ale sa ... rozstepy :| bardzo malo widoczne ale jednak sa pod brzuszkiem tak ze 4 ... ehhhhhhh
no i mimo ze brzuszki niemal wielkosciowo takie same ... to ja widze roznice bo z Sarunia jest taki bardziej okraglutki jak pileczka a moze to dlatego ze druga ciaza
KASIENKA sliczny zgrabny brzuszek.
Ja mialam tyle w obwodzie na poczatku 8 miesiaca. Z takim mniejszym szybciej wrocisz do normalnych wymiarow. A rozstepow nic a nic u ciebie nie widac
Fifka: nie do wiary dosłownie - lasencjo! taki brzuch to ja miałam przed pierwszą ciążą i taką wagę jak ty. Potem zostało mi nadprogramowe +7 i 65kg się zamurowało, a teraz mam +16kg i ciągle rośnie...ehhh a z córą na +15kg skończyłam i to pół ciąży leżąc w łóżku - nie wiem dosłownie od czego tak tyję teraz, bo nie puchnę...i już mi ciężko,a gdzie tu jeszcze z 2-3 tygodnie na pewno pochodzę.... elama: śliczna piłeczka! vinga: już opada ci troszkę brzuszek Ania: ty dosłownie chyba piłkę połknęłaś, bo calutka jesteś mega chudziutka i tylko piłka w brzuchu