reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Chcieliśmy oznajmic wszystkim pannom na tym portalu ,które jeszcze nie są zajęte.
Że Nikodem niestety ale musi zrezygnowac z Buni.Mimo iż w tej marchewce jest taka ponętna:-) A to tylko dlatego że mój syn po długim mysleniu doszedł do wniosku że nie chce miec starszej od siebie żony!!!:szok::-D
Więc nadal wystawiamy swoją kandydature:-) DSC00117.jpgA to fotka pt."rycerz na ciemnym koniu:-D"

reklama
Chcieliśmy oznajmic wszystkim pannom na tym portalu ,które jeszcze nie są zajęte.
Że Nikodem niestety ale musi zrezygnowac z Buni.Mimo iż w tej marchewce jest taka ponętna:-) A to tylko dlatego że mój syn po długim mysleniu doszedł do wniosku że nie chce miec starszej od siebie żony!!!:szok::-D
Więc nadal wystawiamy swoją kandydature:-)Zobacz załącznik 238069A to fotka pt."rycerz na ciemnym koniu:-D"
:-D

Alanek cukiereczek z tym misiem :-)
Nikodem normalnie rycerz pełną gębą ;-)
A to funfele, nie wiedziałam, które zdjęcia wybrać, bo na każdym walą obie takie miny, że szok :-D

Wszystkie sliczne - Pasibrzuch. Dawaj wiecej. Ty cichaczem obetnij te wlosy Agatce, bo Emilka przy niej wyglada lyso. :-D

Ale żem się uśmiała nadrabiając czytanie tutaj:)
Astrid: ślicznie wygladaliście na chrzcie, a ubranko synka cuuuudn miód i pszczółka:)
ASIAX: ale młodo wyglądasz - super! ty tylko nie mów głośno tym co nie wiedza ile lat ma twój starszy syn, bo ci nikt nie uwierzy!:)
Pasibrzuch i Asiowo: jakie one szczęśliwe jak tam razem leżą:)
Asiowo: nie moge się napatrzec na tą czuprynkę - szok, normalnie szok!
Nika: dobrze myślisz - szukaj młodszej panny dla syna, co tam przynajmniej nie będzie mu potem mówiła "ty smarkaczu" hehe
Patrysia: ależ słodziutko jak Alanek z tym misiakiem przytulony!! śliczniasto!
Dorciaa: Johnny to normalnie wymiata:)

U nas mówię na Michasię "bąk" bo spasiona jak bączek i tylko ciągle patrzy czy czegos sie zjeść nie da żarłok mały, a mój M mówi na nią "pasibrzuch":)

Wszystkie zdjęcia tu cudne

reklama
Nadineczka- opis boski, fota jeszcze lepsza:tak::-D:-D:-D
ale się poplułam, aż mężowi fotę opatrzoną komentarzem pokazałam:tak:

Pasibrzuch, Asiowo- małe są boskie!!!!! Emi, Agatka!!!!- laseczki!!!
Asiowo- Agatka- to cała mamusia:tak: i jest nie do podrobienia:-D i aż się nie chce wierzyć że ma tylko 3 miechy- duża panna!
Patrysia- świetnego przytulaska ma Twój Przytulasek!!!!! i jaki podrywacz- oj mamusia niezły marketing mu robisz!!!!
Jola- widzę, że ktoś tu szaleje :-D My nie mamy w chałupie miejsca na takie cudeńka niestety!

Paulina- Jaś jak artystycznie wyszedł!!!
Dorica- no a cóż Johny taki zamyślony:laugh2:
Malwina- ale pannica z Zuzulki:-)
Asiax- świetnie wyglądasz kobieto!!!! i jaka Ty elegancka na tym spacerze, gdzie jedziesz, hmm?:-p

e:
a to my też damy kilka fot, a co tam....

Pan Chrzczony
5d89e929501641ffmed.jpg

My z C.

C. podróżnik
5dad84cf33a26270med.jpg

C. uwodziciel
2422bc4cf7555f9amed.jpg

C. odkrywca
f8e3654a5330c7d2med.jpg

Chwilowo to tyle, idziemy się kąpać!

Ostatnia edycja:
Do góry