reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Nadineczka Polcia to cała Ty!!!!
Dormark Mia w tym czepcu wygląda tak słodko - cukierkowo...
hmmmm - chyba mam dziewczynę dla C.? Co Ty na to?
Tu już jakieś swaty się odbywały? Nikt chyba sobie jeszcze ręki Mii nie zaklepał, co?

:D

Pasibrzuch - Emi jest boska :D a ten bodziak - też taki chce - mów kochana gdzie go nabyłyście???Please!!!!

Patrysia - ale Alanka mycha spacerowa !!!!Te uszy- no no no :)

reklama
Klara, nie nabyłyśmy, ale dostałyśmy z ciuszkami po córce psiapsióły mojej szwagierki. Mamy jeszcze białe bodziaki z napisami kocham moją mamę, kocham mojego tatę i jestem super dzieciak :-D

KlaraM-Sorga cos wspominala ze dla Eryczka, ale mozecie powalczyc.
Psibrzuch Mia ma tez takie spioszki kocham mame, kocham tate , uwielbiam dziadka i tez dostalam od kuzynki

Ło Boże :)
Pasibrzuch - świetne!!!!!!
Dormark - no fakt, czytałam, ale jakoś zlekceważyłam konkurenta :)
choć nie powinnam :)
Uśmiechnę się do Ciebie ze względu na dłuższą znajomość to dasz mi fory myślę :)
upsss.... co ja piszę, jakie mi, dasz Cypriankowi fory :)

dormark widzę że nie tylko mój Eryczek będzie stawał w szranki w kolejce po względy do Twojej małej Lady :) na tym ostatnim zdjęciu to już w ogóle czarująca!!!

Klara, Pasibrzuch ja takie bodziaki zamawiam tu są też białe na innych aukcjach :D doskonale sprawdzają się na prezenty, ja zazwyczaj zamawiam napis: "Made by i imiona rodziców" sprawdza się idealnie :)
nadineczka ja widzę podobieństwo :) to starsza córa?
Pasibrzuch -wszystkiego najlepszego z okazji trzeciego miesiąca !

Patrysia, wiem, że karmisz piersią, ale nie dodajesz jakoś drożdży, że Ci Alanek tak rośnie? ;-):-)

A my dzisiaj kończymy 3 miesiace :-)
Buziak od Alanka za skończone 3 miesiączki
usta2.gif

Słodziutka Emilka jest:-)ps.może to jest to że wszystko jem a dzieki temu tłuściutkie mleczko?Dominiś też mi talki pulchny był a tylko na cycu widocznie moje mleczko jest dobre ze tak sprzyja dzieciaczkom moim:happy:

reklama
Do góry