reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
A to nowe zdjęcie Zuzi:)

Załączniki

• DSC_1841.jpg
    DSC_1841.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 70
Ja swoją starszą nazywałam albo biskup (z powodu czapki zimowej) albo bulba - jak miała 3 miechy to jak się uśmiechała to oczy nie było widać - jednym słowem była wielgachna

M wymyślił na naszych dwóch syneczków już dużo wcześniej "furtasek-purtasek" a ja ostatnio na Alanka "purchaweczka":-D
Asiowo dziewczynki sa przelodkie, a oto i wspomniany wczesniej prezent Olusia

Zobacz załącznik 237792 Zobacz załącznik 237793
super huśtawka ale by nie była taka super gdyby nie właściciel w niej siedzący:-)
mOJE kOCHANE sŁONECZKO aDAŚ:)
słoneczko urocze:-)
A

no dobra a teraz płaczcie i wyjcie matrony bo na tym zdjęciu mój piękny Johnny!:D
hehe jaka kochaniutka minka:-)
A to nowe zdjęcie Zuzi:)
no no Zuzia też laseczka:-)

EDIT:
Pokarze wam ulubionego pluszaka Alanka:-)
Jak się z nim bawi i jak z nim zasnął:-)(to zdjęcie jak śpi jest jakościowo gorsze bo robiłam w trybie nocy bo za ciemne by mi wyszło);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry