reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

własnie przejzalam wszystkie zdjęcia naszych dzieciaczków,bo dawno tu nie zaglądałam.wszystkie są prześliczne;)))))))

reklama
Bibinka, nieźle w ciąży wyglądałaś, widać, że wysportowana dziewczyna :tak:
Nie wiem czemu wyobrażałam sobie Twoją małą jako chudzinkę, a ona wcale chudzinka nie jest, tylko taka akurat. Ładna dziewczynka :-)
Zdjęcie z walizką makabryczne, ale ja lubię takie makabryczne pomysły :happy2:

dzięki Kasiad;).Ala przez ostatnie 3 tyg tak nabrała cialka;).chociaż dużo nie waży,to ja odczuwam to ,jak ją noszę

Gosia_k23 filmik BOMBOWY!!!Jaka Ci rośnie internautka.I jak bym widziała Kubę,też rwie się do pisania na BB.

bibinka ladnie wygladalas w ciazy, Alusia sliczniutka i faktycznie nie taka drobniutka- a propos ile wazy?

gosia Emilka jak zwykle cudowna, a ten filmik niesamowity, jak szybko juz umie pisac!!!!

reklama
Ja nie nadążam za tym wątkiem :-D
Co mam chwilkę żeby obejrzeć fotki to pojawiają się nowe, nie ma kiedy napisać że wszystkie są boskie i ogromnie mi się podobają!!!! :-):tak::-)
Zaje...fajny ten filmik z Emilką przy kompie :szok::-D:-D

Do góry