reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

normalnie marze po kartce pisze jak KONRAD majac dwa latka:confused:
takie zygzaki (konrad swierdził dzis ze namalowała samochód):-D
jestem w szoku
ale wiem ,ze to zasługa tego ,ze ja ciagle jakies druki wypełniam oczywiscie z nia no i brat . JEGO to juz we wszystkim nasladuje:cool:
a kartki segreguje nawet na
białe , gazetowe i kolorowe:-D:-D:-Dod dawna ma ksywe KSIEGOWA:cool2:
komicznie to wyglada siedzi i odkłada na rózne strony
no i nie drze w przeciwienstwie do brata , ten mial wszystko w drobny mak porwane

reklama
Sara zdolniacha!:tak::tak::tak:
Ale ja też niedawno dałam Misiowi ołówek i szok - nie dość, że zrozumiał, o co chodzi, to malował tylko dobrą stroną (gumką spróbował, nie podobało mu się, więc odwrócił) i STARAŁ SIĘ RYSOWAĆ PO KARTCE, jak mu się odsunęła, to poprawiał i mazał dalej:-) :-) :-) Chyba będzie artystą:shocked2::rolleyes::happy2::rofl2::biggrin2::biggrin2:

Sara zdolniacha!:tak::tak::tak:
Ale ja też niedawno dałam Misiowi ołówek i szok - nie dość, że zrozumiał, o co chodzi, to malował tylko dobrą stroną (gumką spróbował, nie podobało mu się, więc odwrócił) i STARAŁ SIĘ RYSOWAĆ PO KARTCE, jak mu się odsunęła, to poprawiał i mazał dalej:-) :-) :-) Chyba będzie artystą:shocked2::rolleyes::happy2::rofl2::biggrin2::biggrin2:
... KSIEGOWYM

Agusia ale ładną i uroczą masz w domu sprzątaczkę!:-D(Mam takie same kafelki w korytarzu,hi,hi,no ale takiej sprzątającej Pani nie mam.)

reklama
Do góry