reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

no sam tak to nazwał :-D klęka jak piesek i siup pod wodę głowę wkłada.narazie zdjęcia nie zrobię bo musimy być razem bo jak nurkuje to ja tylko czekam w pogotowiu

reklama
Oliwieczka śliczne z Was Dziewczyny:-) Super wyglądasz w nowej fryzurce:rolleyes2: Zosia jak podrosła:shocked2: A włoski, nie ważne czy kręcone czy proste, ma bardzo ładne:tak: W ogóle to urzekająca z niej dziewczynka... na pewno po mamie:tak:

Karola widzę, że i u Was woda się leje na całego podczas kąpieli:-D Dobrze, że Victor jeszcze nie wyczaił całowania dna wanny:-p Fajna druga fotka z językami;-) Takie dwa Zadziory z Was;-):-D Muszę przyznać, że masz bardzo ładny makijaż:tak: Z Szymcia uroczy Tygrysek i ma słodziutką minkę:-)

Kasiad piękne zdjęcie świątecznego rodzeństwa:tak: Oliwka zadowolona na całego i o to chodzi w prezentach - radość dzieci... bezcenna:-)

hahaha WolfiA dzięki ale to NIE JA z Szymkiem tylko jego chrzestna o 9 lat młodsza ode mnie- siostra męża.Zawsze myślą że to moja siostra bo ona do rodziny swojej nie jest podobna za nic.:-D:-D:-D:-D:-D

Karola:shocked2:? To faktycznie masz bardzo podobną do siebie szwagierkę(?), albo ja Cię dawno z bliska nie widziałam;-):-p:-D Wcale bym nie powiedziała, że Ty jesteś od niej 9 lat starsza:no:;-)

Paulina dziś była na spacerze z Oliwką i aparatem, no i pozciągałam trochę fotek od moej przyjaciółki, więc trochę dziś powklejam ;-)

kilka fotek Oliwki z moją chrześniaczką Michaliną i jej bratem Iwkiem:

Oliwka sama:

z dzisiejszego spaceru z Pauliną:

No to jeszcze dodam dwa :happy2:

Oliwka baaardzo poważna. W tej czapce chodziła chyba pół dnia hehe

No i jeszcze potwierdzamy tezę, że "brudne dziecko to szczęśliwe dziecko" :tak::-D

reklama
Do góry