reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

dziękuje Gosia, masz racje jak sciełam o połowe włoski Zosi to teraz jej sie nie kręcą az tak bardzo, sciełam jej loki,:sorry2: ale moze i lepiej , troszke odpoczna, zgrubną:tak:

reklama
no to ja wam pokażę jak Szymek się szykował na wigilię :-D i jakie limo załatwił sobie u babcia 2 dni przed wigilią wywinął orła na 3 schodach łączących pokoje uciekał przed babcią bawiąc się w berka :szok: dziś już to wygląda znacznie lepiej.
ta dziewczyna to jego chrzestna.
no i nasz strój na zabawę z mikołajem tu tylko maska ale jest i ubranko z długim ogonem.

Ostatnia edycja:
gdzieś te zdjęcia uciekły :baffled::nerd:

Załączniki

• IMG_3041.jpg
    IMG_3041.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_3078.jpg
    IMG_3078.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_2934.jpg
    IMG_2934.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 51
Szymek biedaczek jaką sobie śliwę pod okiem nabił :baffled: A jaki odważny z laniem wody na głowę :szok: Oli nadal tego nie lubi, już nie płacze przy myciu głowy, ale zawsze maksymalnie odchyla głowę do tyłu, żeby jej się nie nalała woda do uszu i do oczu.

Ale fajne macie zdjęcia świąteczne Rosmerta i Oliwieczka. Nam niestety w tym roku się nie udały, prawie wszystkie niewyraźne :-( W miarę jest jeszcze to, gdzie dzieciaki dzielą się opłatkiem, reszta już tak niewyraźna, że nie mam co wklejać.

Reszta zdjęć, to już zabawa prezentami przed spaniem po Wigilii i po świętach:

Super dzieciaki rosną

Hubercik jest taki zabawny, i zawsze ma świetna minkę...i zdjęcia na śniegu świetne i z gwiazdorem..
Oliwka to taka panienka, ze hoho, śliczne zdjęcia zrobiła jej siostra...a i w kuchni superancko wyszła...i powaga przy opłatku..
Tosia jak taki uroczy uśmiech ma..
Zosieńka jaka ładna z mamusia, no no...elagantki dwie
Szymek jak sie solidnie do świat szykował
Konradek jakby obrażony, taka minka słodko smutna

no głowa musi być czysta on uwielbia taką zabawę tylko później całą łazienka pływa :szok::baffled:a ostatnio bawimy się w całowanie dna wanny-sam wpadł na ten pomysł
-mamo patrz pocałuję dno i ciach pod wodę.:szok:

KArola Szymek niezły:-D:-D
a u nas nadal mycie głowy to problem, nie ma juz coprawda histerii ale do najprzyjmenijeszych zadan to nie należy:dry: recznikiem musi miec zasłoniete oczy wtedy jeszcze jakos idzie:sorry2:

Zosieńka sliczna pannica:tak: nawet bez tych loków swoich pieknych, ale wiadomo - wlosy odrosną:-)

reklama
Do góry