Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A interesuje się dzieckiem?no teraz okłamuje swoją nową dupeczke juz mieszkaja razem żal po prostu ledwo ja sie wyprowadziłam z dzieckiem na drugi dzien przygruchał sobie tego pustaka ! :/
mój się ostatnio tak jakoś dziwnie wymiguje, mówi że zmęczony, aż się zaczynam bać że coś jest na rzeczy, mam nadzieję że to przejściowe
A próbowałaś o tym z nim porozmawiać? Faceta trzeba czasem zachęcić do tego, żeby się otworzył...mój się ostatnio tak jakoś dziwnie wymiguje, mówi że zmęczony, aż się zaczynam bać że coś jest na rzeczy, mam nadzieję że to przejściowe
popieram koleżankę może nie może sobie poradzić ze stratą dzieckaHej, moze poprostu przeżywa stratę dziecka na swój sposób, ja tez poronilam i to dwa razy i mieliśmy jakiś czas podobny problem ale to juz za nami:-) moze poprostu sie boi ze cos Ci sie stanie! Wielu mężczyzn sobie z takim problemem nie radzi :-( Poproś męża o szczera rozmowę:-) niech Ci opowie o swoich obawach :-) pozdrawiam :-)