reklama

Gdy mąż nie chce seksu...

@amcia8232 pisz !

Napisane na PMT3277_3G w aplikacji Forum BabyBoom
Czuje sie nie akrakcyjna dla mojego ... po ciąży brzuch został rozstępów trochę zostało a on tłumaczy że nie ma siły ze to boli mogą lub co innego a kochalismy się nawet raz na tydzień [emoji58]....zapewnia mnie ze nie ma siły ze mu sie podobam ale to dla mnir dziwne....

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ma ja pracuje od 6 do 15 potem idzie spać budzi sie po 2 h trochę gra na tel i o 21 kładzie małą spać.. w tygodniu ja wstaje do małej a w weekendy on . A wszystko sie zaczęło juz wcześniej po prostu wydaje mi sie ze on już yak ma ze raz na tydzień i mu to starcza . Ja byłam jego pierwsza partnerka z którą miał zbliżenie i na początku cały czas non stop a potem stopniowo coraz mniej ... tylko mam trochę w psychice z tym moim brzuchem ...

No ma ja pracuje od 6 do 15 potem idzie spać budzi sie po 2 h trochę gra na tel i o 21 kładzie małą spać.. w tygodniu ja wstaje do małej a w weekendy on . A wszystko sie zaczęło juz wcześniej po prostu wydaje mi sie ze on już yak ma ze raz na tydzień i mu to starcza . Ja byłam jego pierwsza partnerka z którą miał zbliżenie i na początku cały czas non stop a potem stopniowo coraz mniej ... tylko mam trochę w psychice z tym moim brzuchem ...

Wiesz co raz w tygodniu to i tak nie masz co narzekać. Są mężowie którzy rzadziej chcą....Może nie wszyscy faceci potrzebują, albo...może jakies urozmaicenia wprowadzić:)?

Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Jeśli jest coś, co martwi Cię, niepokoi w Waszym związku, porozmawiaj z tym ze swoim partnerem. Powiedz mu, że czujesz się nieatrakcyjna, powiedz o swoich potrzebach, obawach. Może on też coś w sobie skrywa, a nie dowiecie się, jeśli wzajemnie się przed sobą nie otworzycie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry