reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gdy pojawia się młodsze rodzeństwo...

rany Blond jak ty dajesz radę bez jedzeni - ja jestem tak strasznie głodna dziś że masakra. A jadam same wióry bo mały mi marudzi i nie wiem czy to brzuch czy co, wczoraj ewidentnie brzuch i jeszcze kryzys laktacyjny mam od wczoraj :/. Najgorzej wieczorem bo on jest po kąpieli głodny, płacze przy tych cycach bo z nich kropelki tylko, miękkie jak flaki. Dziś rozmroziłam mu jakiś zapas który miałam, mam nadzieje ze jutro już bedzie ok :/
Ruda, no u ciebie to rzeczywiscie zupełnie inna jakość z takim dorosłym chłopem :)

reklama
u nas jeśli chodzi o podejście Wiktorii do Jaśka to super...pomaga, przypilnuje go jak coś robie w kuchni ale szybko traci zapał jak to male dziecko...raz poszłam na spacer z moją dwójką i wzięłam psa:wściekła/y: i takich problemów nie miała z dwójką dzieciaków jak z tym szczeniakiem...nosz ku...latała dookoła wózka na smyczy bo nie umie jeszcze koło niego chodzić, młody popłakiwał i powiedziałam że to był ostatni raz...teraz pies wychodzi z S sam a ja z dzieciakami sama

Do góry