reklama

Gdzie mieszkamy?

reklama
Pewnie! Ja jestem za! To kiedy i gdzie? :-):-):-)
Wiem, że się ośmieszę, ale...co to jest ta różanka...? We Wrocławiu mieszkam dopiero od kilku miesięcy i nie znam jeszcze tak dobrze miasta. Bo jeszcze jakiś czas temu stojąc przy słupkach przy kuźniczej, nie wiedziałam gdzie jest poczta i ul. świdnicka :-D A to jest po linii prostej! :-)

Wiem, że się ośmieszę, ale...co to jest ta różanka...? We Wrocławiu mieszkam dopiero od kilku miesięcy i nie znam jeszcze tak dobrze miasta. Bo jeszcze jakiś czas temu stojąc przy słupkach przy kuźniczej, nie wiedziałam gdzie jest poczta i ul. świdnicka :-D A to jest po linii prostej! :-)
Nie przejmuj się, że nie znasz za dobrze miasta. Nawet rodowici wrocławianie (np. ja :-p) nie znają wszystkich rejonów miasta. Różnaka to jedna z północnych dzielnic miasta (Różanka, Polanka, potem centrum handlowe Marino i wylot na Trzebnicę).
Mnie kiedyś ktoś pytał "gdzie tu jest fryzjer" - odpowiedziałam, że nie wiem. Pani zrobiła dwa kroki, wychyliła się za krzaki i tam był ten fryzjer. A ja chwilkę wcześniej tamtędy przechodziłam :zawstydzona/y:

Dawać babeczki może uda nam się zorganizować spotkanie, możemy spotkać się przecież wszystkie nie musimy dzielić się na dzielnice, tylko, że ktoś będzie musiał dojechać. Ja chciałam organizować spotkania w centrum kultury i prowadzić tam zajęcia dla najmłodszych z rodzicami, ale niestety muszę mieć firmę i odpowiadać sama za wszystko, może kiedyś to zorganizuje. Jak na razie szykuje pokój dla dzieci u siebie w mieszkaniu, więc zaproszę do siebie jak będzie gotowy. A co w ogóle sądzicie o takich zajęciach? Przyjechały byście na takie gdyby kosztowały ok.10 zł i trwały 2godziny? 1h zabaw z dziećmi, 2h ploteczki przy kawie? Przepraszam, że mieszam w tematach ale się łączą. POZDRAWIAMY

reklama
D0RA ma rację! Przecież możemy się spotkać wszystkie. Ja proponuję ustalić miejsce i czas spotkania, bo z takiego gadania nic nie wychodzi

"gdzie mieszkasz?"
"mieszkam tu i tu"
"o, to fajnie! może się spotkamy?"
"o, super!"
cisza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry