olka11135
Fanka BB :)
A jakie macie opinie o szpitalu Bielańskim?
Nie wiem na kiedy masz termin, ale podobno mają dużo pacjentek covidowych więc przy pobycie tam podpisujesz oświadczenie, że ich nie pozwiesz jak się zarazisz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakie macie opinie o szpitalu Bielańskim?
Co myślicie o porodzie w szpitalu na Żelaznej? Faktycznie ciężko jest się tam dostać z ,,ulicy"? Często odsyłają lub nie przyjmują?
Hejka,
Dziewczyny wszystkie jesteście z Warszawy? Bardzo mnie interesuje jak to jest z kobietą z poza Warszawy , która nie ma swojego lekarza w danym szpitalu. Czy mogą mnie odesłać bo nie jestem z Warszawy ani pacjentką lekarza ze szpitala?
Ze względu na rejonizację odesłać nie mogą, ale jak nie będą mieli miejsc to nie wyczarują i odeślą, mogą nawet pomóc w szukaniu drugiego szpitala... Nie wiem jak to technicznie wygląda.Hejka,
Dziewczyny wszystkie jesteście z Warszawy? Bardzo mnie interesuje jak to jest z kobietą z poza Warszawy , która nie ma swojego lekarza w danym szpitalu. Czy mogą mnie odesłać bo nie jestem z Warszawy ani pacjentką lekarza ze szpitala?
@martuś88Ze względu na rejonizację odesłać nie mogą, ale jak nie będą mieli miejsc to nie wyczarują i odeślą, mogą nawet pomóc w szukaniu drugiego szpitala... Nie wiem jak to technicznie wygląda.
Dzięki za info, a jaka to strona?@martuś88
Tak, szukają miejsca w najbliższym szpitalu i tam proponują przewiezienie. I nie ma znaczenia, czy jesteś z Warszawy czy nie. Oczywiście możesz odmówić i podziękować i sama wybrać inny szpital i tam sobie pojechać szukać miejsca lub poprosić, by zadzwonili tam i sprawdzili miejsca (ale czy to zrobią, to już ich dobra wola). Siostrę w zeszłym roku z Karowej odesłali, bo brak miejsc.
W ogóle to jest fajna strona do sprawiania miejsca na porodówkach w Warszawie, polecam.
Na żelazna ciężko się dostać, na karową raczej też (jak nie masz powikłań typu problemy z serduszkiem), a Madalińskiego to taka masówka trochę...Dzięki za info, a jaka to strona?
Biorę pod uwagę Madalińskiego , Żelazną lub właśnie Karową