Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny gdzie rodziłyście w Warszawie? jak wrażenia? muszę powoli podejmować decyzję... to moje pierwsze dziecko, zależy mi na opiece dobrej przede wszystkim. czy gdzieś jest możliwość żeby po porodzie mąż zostawał na noc? przeraża mnie że zostane sama z dzieckiem
Hm wiesz co ja rodziłam 3 lata temu w Medicover na Wilanowie to mąż cały czas był przy mnie. Tylko to jest prywatny szpital to ogólnie jakbyś leciała pierwsza klasa w samolocie w innych wyganiaja na pewno, z resztą jak masz kilka innych mam na sali to i one by się nie zgodziły. W Medicover byłam sama, mąż miał kanapę rozkładaną także pełen komfort. Kolejne też tam będę rodzic, już kasę odkładam
W szpitalu praskim masz jednoosobowe sale poporodowe, Maz jest przy tobie, położna przychodzi, kontroluje, szpital po remoncie. Rodzilam 2 razy i polecam w 100%