ja polecam usg 3d/4d w szpitalu Jana Pawła II, koszt 250zł, badanie bardzo profesjonalne i dokładne, bardzo miła Pani Dr Nawara je robiła, bylismy tam dwa razy![]()
na jedno usg 250 zl??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja polecam usg 3d/4d w szpitalu Jana Pawła II, koszt 250zł, badanie bardzo profesjonalne i dokładne, bardzo miła Pani Dr Nawara je robiła, bylismy tam dwa razy![]()
!Witam!
Jeśli mam być szczera to odradzam wizytę w Centrum Medycznym APAMEA (Kraków ul. Lea)
Z własnego (niestety) doświadczenia!!!! Przedewszystkim wykonano mi badanie 2D nawet nie starając się wytłumaczyć dlaczego nie jest możliwe wykonanie 3D a na pocieszenie dostałam czystą (nienagraną) płytkę DVD!za wątpliwą przyjemność zapłaciłam 200zł!
Oby chociaż diagnoza była trafnie postawiona, bo od lekarza podczas badania niewiele się dowiedziałam!
Mama nadzieję że moje doświadczenie pozwoli niejednej przyszłej mamie uniknąć niepotrzebnego stresu i rozczarowania!
pozdrawiam
A ja byłam na Kazimierza Wlk. w Osteomedzie , koszt 250 , jednak jestem bardzo zadowolona z wizyty, lekarz bardzo konkretny (dr.Mirocki), całe badanie trwało około godziny, bardzo dokładnie zmierzone wszystkie organy, lekarz miły i konkretny, dokładnie odpowiadał na moje pytania i niejasności.
Oczywiście dostaliśmy opis badania i płytkę z jego przebiegam, zdjęciami i filmami.