reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

Osinko, u nas dokładnie to samo (no może nie co do minuty:-))więc to chyba zębole bo ja wątróbki z cebulką niestety nie jadłam;-)
a dajesz jej wtedy cyca jak się budzi?? bo Iga za każdym razem wypluwa smoka i przez sen krzyczy mniam, mniam..no i gryzie mnie coraz mocniej ale nie mam sumienia na nią krzyczeć. jestem obolała jak na początku karmienia:wściekła/y::wściekła/y:

Kasianka, u nas jednak moja wątróbka :wściekła/y::wściekła/y:
dzisiejsza noc była rewelacyjna, Agatka poszła spać o 21, obudziła się dopiero po 4

jak płacze to daję jej pierś (a niech ma!;-)), na szczęście moja córcia jest delikatna i mnie nie gryzie, no i oczywiście tulę - brzuszek do brzuszka - wtedy zawsze się uspokaja

reklama
Witam,

Tydzień temu zauważyłam u mojej Amandzi u gory ząbek :-D zdziwiłam się bo nie miała żadnych objawow zabkowania.Kilka dni pózniej na dole zobaczyłam dwa ząbki.Zero marudzenia ,slinienia,biegunki i goraczki.No może co 3-4 noc jest marudna generalie to mi je przesypia.Czasem w dzień jest troche marudna ale myslę że to sa jej humorki :) Teraz czekamy aż ząbki urosną bo są teraz mało widoczne.Aha dużo mniej mi je za to dużo pije...

Piotrkowi wylazła lewa dolna CZWÓRKA. to dziewiąty zębal. niedługo pojawi się pewnie i prawa. śliny przy tym toczy tony - normalnie balaton mam w domu.:eek: :eek:

Nam wychodzi też dolna czwórka ale prawa. Śliny najwięcej było podczas przebijania, jak już ją wyczułam pod palcem, to ślinowto o wiele mniejszy.
Pozdrawiam

dzisiaj wylazła ostatnia czwórka, wszystko wokół zaślinione do granic możliwości. mam nadzieję na kilka spokojniejszych nocy...

U Mateusza w święta pojawił sie 15 ząbek - u nas śliny przy zębach o dziwo nie było tak duzo - tylko delikatnie na początku, nawet żadnego śliniaka nie musiałam mu zakładać - ubranko zawsze suche:-)

a ja dopiero dzis dojrzalam nawet spore piątki u góry po lewej i po prawej. Czyli 10 zebów.

Mateusz niezle uzębiony:-)

reklama
U nas wczoraj się przebiła górna prawa czwórka. Chyba czwórka bo mały nie da sobie zajrzeć w buźkę. Niestety, nie obyło się bez krwawienia z dziąsełka :-( I chyba bardzo go bolało bo strasznie płakał i miotał się po całym łóżku:eek: W takich sytuacjach cieszę się, że jeszcze karmię piersią bo to go uspokoiło i po tym zasnął.
To mamy już 10 zębów :tak:
Pozdrawiam

Do góry