AniaSm
Fanka BB :)
a jeśli ona mówi prawdę?? ja wolę o tym myśleć w ten sposóbWole zeby im sie z szafy wylewalo niz zeby trafilo do kogos kto nic z dzieckiem nie ma wspolnego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jeśli ona mówi prawdę?? ja wolę o tym myśleć w ten sposóbWole zeby im sie z szafy wylewalo niz zeby trafilo do kogos kto nic z dzieckiem nie ma wspolnego.
dziewczyny ale ona nie pisalka zeby oddac , ale jesli ktos chce to oddac a kto woli sprzedac uzywane , tanszeWiesz nie oddam nikomu ciuszkow jak faktycznie nie wiem czy ma trudna sytuacje. Tu ostatnio jedna taka byla, co sie pozniej okazalo ze te ciuszki sprzedawala na allegro.
A na marginesie wole pojechac do domu dziecka i tam zaopatrzyc te biedne dzieciaczki.
dziewczyny ale ona nie pisalka zeby oddac , ale jesli ktos chce to oddac a kto woli sprzedac uzywane , tansze
nie trzeba od razu dawac za darmo ;-)
nie szkodzi.. każdy może przeoczyć... ;-)Aaaa a to nie doczytalam, bo myslalam ze chce za darmo![]()
dziękuje bardzo niania dotarła i działa:-))Oddam nianie. Za koszty przesyłki.
Mam ją 2 lata, kupiona była nowa. Uczciwie uprzedzam, ze u mnie nie działa, straszne zaklucenia. Ale u teściów w bloku 500m dalej działa idealnie. Podobno to przez bliskość trakcji kolejowej, ale ja się na elektronice nie znam. Generalnie niania nie używana. Prawdopodobnie mam tez pudełko oryginalne, ale nie mam pewności.
Niania ma 2 kanały i lampkę.