reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GIEłDA czyli sprzedam, oddam, zamienię

etna ja mogę polecic Aventu. Używam już wiele lat i nic jej nie dolega. Wczesniej miałam baby ono. Nie była zła ale po roku padła i miala jedną zasdanicza wadę - ściągała wszystkie nianie z okolicy i nigdy nie wiedziałam czy to moje dziecko płacze czy któregoś z sąsiadów

reklama
ja poprzednio miałam właśnie taką jak aniaSM i to ona mi ściagała sąsiadów ale poza tym była ok.

kilolku mam teraz urwanie głowy - ten biznes + przeprowadzka. wyślę buciki dopiero po przeprowadzce. przepraszam, że tyle to trwa, ale nawet nie mam kiedy iść awiza odebrać :-(

oj u nas jest więcej niz 50 m do innych dzieci. Ściagala na pewno z 2 domów czyli w promieniu jakis 120m ale moze to dlatego, że my mieszkamy blisko torów i może trakcja w jakis sposób wzmacnia sygnały albo poprostu ludzie mieli takie same nianie w domu, nie wiem. A tak pomyslałam o tej trakcji, bo mialam tez jedna nianię taką zwykła w kształcie zwierzątek i zupelnie nic nie było słychac poza szumem, myślałam, ze popsuta i okaząlo się, ze właśnie trakcja zakłuca przesył i faktycznie 800m dalej u teściów dzialala bez zarzutu

Ja mam taką starą nianię przywiezioną przez dziadka z Niemiec i do dziś działa bez zarzutu :-D no tylko musi być cały czas w ładowarce ;-)
I też mieszkałam przy trakcji kolejowej i nie wiem czy to miało związek, ale nie ściągała płaczu innych dzieci ale za to rozmowy przez cb radio. Czasem to było ciekawe ;-) ale czasem też uciążliwe.

Nie macie do odsprzedania kostki edukacyjnej? Nasza zakończyła żywot niestety

reklama
Do góry