Ja w 100000% bede polecała Jaskólskiego. Prowadził moja ciąże i nie mam najmniejszego zastrzeżenia co do niego. Dzieki niemu na drugi dzień po przyjeciu na patologie trzymałam córeczke w ramionach. Wywołał akcje porodowa, i badał mnie 3 razy w nocy. No i na Gróla też nie moge powiedzieć złego słowa. Badał mnie jak przyjechałam do szpitala (miałam wywoływany poród bo byłam 9 dni po terminie), był miły i uprzejmy. A najgorszym ginekologiem jakiego znam jest pani Basiukajć. Moim zdaniem nie dadaje sie do tego zawodu. Jest niemiła, arogancka, niedelikatna, spieszy jej sie, najdłuższa wizyta trwała u niej z 8 minut.... zero kontaktu z pacjentem, zero rozmowy z pacjentem. Jak powiedziała mi ze jestem w ciazy to odrazu dodała ze moze prowadzić ciąze tylko i prywatnie...
Chamstwo! Poszłam do Jaskólskiego, pacilam dośc drogo (chodziłam prywatnie) ale szanował mnie, moje problemy... mogłam porozmawiac o wątpliwościach, o wszystko zapytac, nie żałował czasu na odpowiedzi. Naprawde wielki + dla tego ginekologa.