reklama

Ginekolog Lublin

reklama
Dr Styk ze szpitala na lubartowskiej polecam chodzę do niego od lat obecnie prowadzi moją drugą ciąże tylko że on przyjmuje tylko prywatnie...pozdrawiam

W Lublinie polecam Tomasza Mazurka, przyjmuje w szpitalu jana Bożego. Można też spotkać się prywatnie Link do: Ginekolog, endokrynolog, diabetolog - Donna Vita Lublin
Odradzam. Dwa razy na rzekomo dokładnych badaniach prenatalnych pomylił płeć mojego dziecka. A tzw. ginekolog ze wsi nie. W 12 tygodniu to rozumiem, ale w 22 nie zorientować się? 😳
Całe badanie szybkie, chaotyczne, niedbałe. Łącznie z zaproszeniem do gabinetu mojego męża i starszych dzieci, usadzeniem ich i poinstruowaniem gdzie mają patrzęć, wbiciem do kompa, że wszystko jest w normie, wizyta trwała 5 MINUT! 🤬.
Na początku długo szukał płci, na czym mi totalnie nie zależało, bo miałam syna, córkę i swoje lata, więc marzyłam o zdrowym dziecku. To nie. Koleżanki miały wykresy, podane wskaźniki w liczbach, a ja wszystko zaznaczone "w normie".
Znam pediatrę, u której dziecka pan Mazurek nie wyłapał trisomii 21. Jestem w stanie w to uwierzyć, przy tak niedbale i szybko robionym badaniu. Nawet zapisał mi na wyniku, że dziecko ma żeńskie narządy płciowe. 🙄 A wad wrodzonych nie wyłapał. Nie polecam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry