kasia.natka
Fanka BB :)
ja nie pomogę bo nigdy nie byłam u gina na NFZ 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

moze ktoras z was wie czy w scanmedzie ( armii krajowej) ginekolog przyjmuje na NFZ?
dr Diaków jest bardzo miły i konkretny, spokojnie i szczegółowo odpowiada na wszystkie zadane mu pytania. Co wizyta pyta jak sie czuje, czy coś mnie nie nurtuje, wszystko zapisuje tak aby dokumentacja była kompletna.szysza fajnie że polecasz ale podaj jakieś szczegóły a zwłaszcza ceny ;-)
Ja polecam dr Artura Świstaka. Przyjmuje w LIMie na Lublańskiej 38 i chyba ma też dyżury w szpitalu na Galla. Rzeczowy, sympatyczny, z dużym poczuciem humoru, dzięki czemu można się poczuć u niego swobodnie. Jedyny minus - długie kolejki.
) był przy porodzie. Chodziłam do niego do CM LIM na Lublańskiej, choć przyjmuje też na NFZ na Galla. Moja ciąża była bezproblemowa, a ja byłam bardzo zadowolona z jej prowadzenia. Doktor jest konkretny, o wszystko można go pytać i jest szalenie sympatyczny. Z gabinetu zawsze wychodziłam roześmiana nawet wtedy, gdy idąc na wizytę miałam kiepski humor. Nie wiem, jak wygląda fachowość doktora w przypadku problemów ginekologicznych, czy komplikacji w ciąży.
.