reklama

Gniezno i okolice

witaj naja!
Mieszkam w Gnieźnie,to bedzie mój pierwszy poród :) Mam 22 latka i boje się okrutnie porodu,naprawdę (jestem w 36 tc.),!Mój Mężuś stara się mnie pocieszać,ale i powiedział,że on też by się bał... Termin mam na 28.II,ale chciałabym mieć to już za sobą i chyba wypróbuję metody przyspieszające;)))
Będę Tobie bardzo wdzięczna naja,jak w wolnej chwilce opowiesz mi o "bestiach"z Gnieźnieńskiego szpitala;) i jak to jest tak naprawdę rodzić... :)))
pozdrawiam serdecznie Kochana!!!!!!!!!!!!!!

reklama
nie takie znow bestie.. tylko opieka po zadna niemalze. widzialam dziewczyny, ktore plakaly z bolu, a polozne im truly, ze maja przestac i zajac sie dziecmi. i te, ktore nie wiedzialy jak przystawiac maluszka do piersi, a one to lekcewazyly. zdanie 'a ksiazek pani nie czytala?' zwalilo mnie z nog. totez dziewczyny pmagaly sobie, jak mogly nawzajem. o wszystko po trzeba bylo prosic, o wszystko sie upomniec, przez caly czas pobytu w szpitalu nikt mnie nie zbadal, nie obejrzal krocza. obled.

moze u ciebie bedzie lepiej, czego zycze! a w razie czego upominaj sie o wszystko! ty jestes najwazniejsza, a pozniej twoj maluszek :D

wiecej napisze pozniej, maly wzywa :)

Alexia pisze:
Wszystkie forumowiczki: Poznań, Kraków, Warszawa a tu... Witkowo!
ooo, bez przesady  ;)
Ja cale zycie mieszkalam w Warszawie. Od 3 lat mieszkam w Krakowie, gdzie prawie 2 lata temu wyszlam za maz a 7 miesiecy temu urodzilam dziecko. Ale, ale! Witkowo znam bardzo dobrze. Skorzecin rowniez, bo wszystkie wakacje ze swojego dziecinstwa tam spedzilam. W Witkowie urodzila sie moja mama! Uwazam, ze jest to cudowne miejsce na Ziemi. Od 5 lat jezdze do Witkowa tylko raz w roku na urodziny mojego chrzesniaka. I wlasnie za tydzien bede tam znowu :D
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy z 'Gniezna i okolic' a szczegolnie z Witkowa :)

Nie ma problemu :) kiedy i gdzie? Ja wyjezdzam jutro do Warszawy do rodzicow i z nimi w srode jade do Witkowa. Bede tam do niedzieli (uprzedzam, od jutra nie bede miec dostepu do netu).

ja co prawda mam od srody ojca mojego dziecka, bo przyjezdza, a nie wiem, na jak dlugo, ale w weekend powinnam juz byc wolna :) zaraz ci wysle nr telefonu na prv, jakbys miala chec i czas poprosze o wiadomosc :)

naja, niestety z tym czasem mimo wszystko bylo krucho, bardzo mi przykro, ze nasze spotkanie nie wypalilo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry