Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy coś się zmieniło w takim razie na 3 maja? porodu nie wspominam jako tako, bo bolało i było krótko acz intensywnie, nie ma co pamiętać;-) za to po porodzie - fatalnie. skłamałabym mówiąc, ze położne garnęły się do pomocy, że mówiły jak dziecko karmić, opiekować się nim.. jak to mówiła jedna z nich - trzeba było książki czytać. mam też w pamięci widok maluchów w łóżeczkach z wciśniętymi w buzie butelkami z glukozą podpartymi poduszkami, żeby im nie powypadały - to zobaczyłam, gdy zostawiłam im dziecko i poszłam pod prysznic. nawiasem mówiąc z założenia moje dziecko nigdy nie miało mieć i nie miało butelki.. obłęd. zmieniło się na lepsze?uuu skleroza co do nazwisk.... lekarz tylko mi sie kojazy jako mlody wiekiem. i taki jakis "bez wyczucia", po jego badaniu przed porodem oczka wychodzily mi z orbit ....Lotka i jak bylo?
ja rodzilam 23 wrzesnia i powiem ze bardzo mnie zaskoczyla opieka mialam bardzo milą polozna i jestem zadowolona z porodu a powiedz jakiego lekarza mnialas i polozna pamietasz nazwiska?

gdy juz sie zdecydowalam, ze rodze w gnieznie, to napisalam do nich e-mail. odpisala mi rzeczniczka szpitala... oto dokladny cytat, co nalezy miec do szpitala:Hej ...
ja mam termin na marzec i będę rodzić w Gnieźnie ....czy wiecie co należy zabrać do szpitala????