Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Beata (żona Szwarou) od wczoraj około 23.00 jest w szpitalu. Akcji brak, ale sączą się wody, dzidzia mało ruchliwa. Jest 12 dni po terminie, więc jesli wywołanie nic nie da bedzie cc. Trzymamy kciuki za poród SN.
ainah jest na porodówce!!
cyt. sms: jestem na porodówce, 4 cm rozwarcia wiec zostaje lalala.to tak w skrócie, bo właśnie wypełniam dokumenty."
w nocy miala skurcze co okolo 5 minut.
hej!to ja tez sie pochwale oczywiscie czytam Was od poczatku, ale jakos sie nie udzielalam... 19 grudnia urodzilam sliczna Polusie waga 3650, 55cm, 10 pkt. pozdrawiam serdecznie
Nie wiem czy mój m. wbił sie na właściwy watek. Gosia urodziła sie 28 grudnia s.n. Miałam 3 wywoływania + czopki + przebicie pęcherza. Dopiero 3 oxy mni pokonała . Gosia 10 punktów, waga 3750g, długa 59 cm. Poród krótki, nie umęczył mnie tak jak pierwsze rodzenie. Na połóg tez nie mogę narzekać. Nie ma na to czasu .