reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja żyje. ale tez ledwo. @......

P.S Ciasteczko śniłas mi sie;)

A co tez mialas ciezko noc?
moja mlodsza jak nie przychodzi w nocy do nas to wola w nocy mamo mamo i musze isc i polozyc sie kolo nie i tak wkolko juz mam dosyc takiego porozrywanego snu bo spie po 6-7godz i do tego w kawalkach:wściekła/y::wściekła/y:
tlumacze i jest dobrze 1-2noce i pozniej to samo:wściekła/y:
Katgen ale chyba jakos pozytywnie ci sie snialam a nie jak jakis koszmar?:-D:-D:-D

reklama
Hello
A mi mlody zrobil znowu niespodzianke i wstalismy o 9.15!!!:tak:oby mu tak zostalo bo to co bylo ostatnio ze po 5 sie budzil to masakra byla:sorry:
Mlodemu kilka zebow wylazlo ostatnio naraz az w szoku bylam i pewnie dlatego tak beznadziejnie spal
ja wlasnie pieke papryke faszerowana na obiad bo Rafal bardzo lubi
oj moj w szpitalu w nocy nie spal, spal w dzien troche ale wogole pierwszy miesiac wspominam strasznie.lepiej wogole.tylko to mnie odstrasza od kolejnego dziecka.bo porod juz wiem ze cc bedzie nastepny bo jak sie okazalo inaczej sie u mnie nie da.

Blond to sobie pospalas az ci zazdroszcze:-D
wiem cos o marudzeniu na zeby mloda strasznie przechodzila po 2 tyg meki na kazdego no ale mleczaki ma wszystkie teraz tylko czekac na stale:-)

no nie wiem wlasnie nikt nic nie pisze....hmm...

szymnek znow zrobil taka wielka rzadka kupe bee az po same plecy :szok::szok:
musialam recznik podlozyc jak go przewijalam :szok:
czemu go tak nieraz czysci hmm....
dobrze ze mial pampersa hihi i zalozylam dalej pampka bo boje sie ze znow zrobi a jak w majtki to dopiero bylaby powodz...wiec wole przeczekac
:tak::tak:

reklama
czesc laski
co cicho juz jestem hehe:-D
Magda a szymkowi wszyly wszystkie zeby? bo wiesz nieraz na zeby maja dzieci biegunki a moze cos zjadl i mu zaszkodzilo?
Gratulacje dla wszystkich malych szczerboli:-):-) a wiecie ze niby pojutrze ma byc -1 w dzien no narescie troche mrozu jejeje:-):-):-)

Do góry