reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ja tysz chyba nie mam hobby.
Internet, fora itepe.
Wogole czasem mi sie wlasnie wydaje ze taka bezbarwna jestem bo w zasadzie wszystkim i niczym sie interesuje.
Marzenka a nic szczegolnego tylko kurczak pieczony w całosci i własnie go zamarynowałam przyprawami zeby do jutra "przesiąkły"

Heya
Zyje ale ledwo ledwo.Chyba mam angine.Zajebiscie
Gardło mnie napierdziela ze zaraz padne a migdały mam całe w ropnych bąblach.Dzwoniłam dzis do lekarza a wizyte mam dopiero na piatek na 16,30i to nie do mojego GP tylko jakiegos innego bo do mojego to juz dawno miejsc nie ma-bosko.
Boje sie zeby Niunki nie zarazic
Jacek miał zawies opone do wulkanizacji i kupic mi jakies pastylki na gardło i wysłac list do Ani Pr.Tak sie bidny ucieszył ze mu sie szybko udało załatwic sprawe ze o mnie zapomniał.Buhahah i wez tu licz na faceta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D
Pr mam nadzieje ze mój piekny sie sprezy i do piatku w koncu doczłapie sie na poczte
Beti SUPER!!Serdecznie gratuluje chłopczyka
Ciekawe jak tam Magda na obczyznie :-D:-D:-D
Katgen tez mnie draznił Twój avatar :-D:-D:-D:-DTeraz o niebo lepiej.Wole patrzec na 2 ładne buzki niz na jedna morde jakas taka fuu.Haha:-D:-D
Marzenka tez mam dosc siedzenia w domu od soboty sie kisimy bo padło w pon juz sie zle czułam.

Co do zainteresowan to tak jak pisała Katgen tez czuje jakas taka bezbarwana.Ksiązek czytac nie lubie bo zazwyczaj zasypiam po 3-5 stronach.Przed ciąza i w trakcie troche malowałam (obrazy)
Tutaj mozna czasem wychaczyc fajne płótna w rosądnych cenach.Teraz juz nie mam na to czasu a po za tym nie chce smrodzic w domu.Jak na razie w moim dorobku ma 3 obrazy w tym 1 z kubusiem puchatkiem hahaha.
A jak sie troche ogarne to mam zamiar zapisac sie na kurs stylizacji paznokci;-):-)

A zapomniałam dodac ze uwielbiam gotowac i to tez chyba jest na swój sposób jakies zainteresowanie

befatka zdrowka!!!
NO kochana tylko malarstwo? A probowalas rysowac? To nie smrodzi ;-) ... Ja az z wrazenie poszlam moje prace poogladac, tak mnie wzielo na wspomnienia jak przeczytalam o Twoim malarstwie ;-):sorry2:

Teraz marzy mi sie dobry aparat fotograficzny :sorry2: Juz z beti sobie "pogadalam" na gg ktore sa fajne. Moze jak zaczne pracowac fundne sobie jakis lepszy i zaczne pstrykac bo mnie to tez krecilo zawsze :tak: Do malarstwa mama mnie zrazila albo wyleczyla? choc czasami w pamietniku cos pomazgrole dlugopisem i nawet niezle mi wychodzi :-D
Ksiazek tez nigdy nie lubialam czytac :sorry2:
internet to teraz moje 2gie zycie :-D

jej jak u nas snieg sypie i sypie... juz od poludnia daje!

czesc laseczki
duzo naskrobalyscie tzn. ze ruch jak w rzymie;-)
ja juz nawet nie bede pisac i sie zalic bo wychodzi mi bokami ten styczen:-(

ja na nude nie moge narzekac zreszta zawsze znajde sobie cos do roboty:-)
widze ze temat hobby:-) hehe no coz moim jak narazie jest pieczenie, kiedys rysowalam ale to bylo dawno nawet bardzo dawno temu
dobra uciekam nie bede przynudzac a pogoda tez nie nastraja wesolo:dry:

reklama
Larvunia -rysowałam tez kiedys najbardziej lubiłam szkice w miekkim ołówku czasem nawet udawało mi sie cos ze zdjec namalowac.Zdjecie ślubne rodziców albo ojaca kawalerskie hahaha.Teraz jakos mi na wszystko weny brak no i fakt ze jak sie talentów nie trenuje to zanikaja u mnie chyba tak włąsnie jest
Casteczko jak nie chcesz sie zalic to ja pomarudze:-D:-DNajwyzej laski powiedza ze mam spadac.Nie bede Was oszczedzac a co;-)własnie zwątpiłam myslałam ze mam angine ale tak sobie przypomniałam ze przy anginie zawsze miałam dosc wysoką gorączke a teraz 36,2:szok::szok:Sprawdziłam w necie i faktycznie powinna byc ;-)A do lekarza w piatek padne do tego czasu.No i malutka spi juz ponad 3 godz strasznie sie boje zeby sie nie rozchorowała

Dobra spadam do garów nara

Do góry