reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

daffo- ale ze mnie gapa nawet sie nei przywitalam z Toba milo mi Ania jestem ;]
noge powiadasz poparzylas? jak ty to zrobilas kobieto? ja poparzylam sobie keidys reke jak w ciazy prasowalam na siedzaco i do tej pory jak mi zimno ma siny slad;p cale szczescie mala nie ma zadnego znamienia...

a ja Justyna:-)
wlasnie prasowalam na siedzaco... i postawilam zelazko obok nogi.... niechcacy szturchnelam jak sie obrocilam i spadlo mi cala plyta na noge... mam teraz piekny znak hahahha pewnie bedzie sie babrac.... kiedys mialam krotka koszulke ale to jak bylam jeszcze piekna i mloda a na okapie cos bylo i chcialam siegnac.... a czajnik mi wode zagotowal.. i jak do gory siegalam bluzka mi sie podniosla to przykleilam sie do czajnika! doslownie nie moglam sie od niego oderwac! strasznie sie babralo9 i teraz widze juz ze zaczyna sie robic babel!!!! zdolna jestem nie????

reklama
a ja niedlugo pewnei znow bede wygladac jak slon musze teraz wylazic czesciej na dwor i dluugo na nim siedziec bo normalnie znow zaczela mnie przyciagac lodwka po tym progesteronie chyba masakra ale jzu bede grzeczna :) i wznawiam jaka kolwiek diete;p

hahaha ja po ciazy wygladam jak slon... nic nie schudlam!!!!! a wrecz na odwrot jestem 2 razy taka jak przed ciaza! jak to zgubic to ja nie wiem.. a wiele nie jem bo nigdy na jedzenie nie znajduje czasu!

Daffi spokojnie kazdy chudnie inaczej.ja w ciazy przytylam 30 kg a startowa mialam 55wiec przy wzroscie 162 wazylam 85 kg;/i w miesiac po porodzie mialam juz 65 kg a teraz sie bujam z ta reszta .

wiecie co chcialabym jeszcze raz zrobic ta kopenhaska ale wiem ze juz mi tyle namieszla w organizmie ze chyba sie nei zdecyduje

no dopbra podrzucaj najwyzej z pawla wyciagne na spacer i bedziemy z nimi jezdzic jak bedzie cieplo oczywiscie:)

reklama
Do góry