reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Troszkę nudy dzisiaj, a w moim rodzinnym mieście jest dziś Stachurski i ogólnie jakaś impreza bo otwarcie uroczyste nowej fontanny jest:-) We wtorek teraz jedziemy do Mogilna bo 26 maja mam sprawe o zrzeknięcie się spadku po mojej zmarłej babci przez moją Zuzke bo i ona też musi jako nasze dziecko, potrzebne to nie wiem po co:dry:tylko kase przez to stracimy na dojazd 80zł pójdzie się j...ć sorki bo juz sie wkurzam na samą myśl:no: juz w sumie 3 sprawa a nic się wyjasnic nie chce:dry:

reklama
witam wieczornie:-)
dawidkowi przebila sie prawa i lewa dolna piatka:-D:-D
a tak u nas wszytsko ok,fajnie dzien dzis spedzilismy:-)wiecie co ja wam cos powiem ze naprawde jestem zadowolona z tego fotelika wprawdzie moj dawidka wozi ale chodzi o to ze teraz bardzo mobilni jestesmy:-):-):-):-)a autem to wiecie nie to samo:-):-):-):-)
ah fajnie bylo sobie polezec na trawce sloneczko cisza i te sprawy:tak::tak::tak:
madzia mialam sie pytac ciebie,te kwiatki co masz na scianie w domu to te takie na sztuki naklejki czy to taka tapeta?bardzo ladnie to wyglada i tak sie zastanawiam zeby cos takiego na scianie w sypialni nad lozkiem skombinowac,ile placilas pamietasz?
ciasteczko jednak umylam te okna:-D:-D:-D:-Di nie padalo:-D:-D:-D
kurcze no u ciebie wiecznie cos:dry:
larvunia jak tam wypad?
katgen jak zdrowko izulki?
daffi to juz wiem:tak:zdrowka
a beti?MY CHCEMY WIKTORKA ZOBACZYC:-D
megi ty mi lepiej juz na temat kasy nic niepisz,bo zajoba mozna dostac..bo wciaz jej brak!!!!

Marzenka to fajnie ze fotelik sluzy i maly chetnie w nim siedzi troszke wam zazdroszcze bo ja mam w polsce taki fotelik na bagaznik i nie zmiescil nam sie teraz juz do auta :wściekła/y::wściekła/y:i nie przywiozlam a teraz za nim pojade to juz jesien bedzie to sie nie przyda :no::no:szkoda tez chcialam pojezdzic rowerkiem.

a to na scianie to naklejki sa kupilam je tutaj tydzien temu bylo tego duzo az 5 arkuszy i zaplacilam 3 euro :-):-) tanioszka a efekt super !!! :-):-)

dobra spadam wyrko robic bo mlody spiacy juz...do jutra :-):-)
..

Ostatnia edycja:
Kurde posta mi wrabało
witam tak przy okazji :-)
My dalej chore buu
Ja zdycham dawno nie byłam tak chora.Zatoki mi schodza czyli katar ból głowy ,gardła i uszu masakra jakas.Noi i gruźliczy kaszel doszedł :no:
Młoda tez smarka od poniedziałku ciagle jej sie z noska leje wiec to juz raczej nie jest normalny katar bo zazwyczaj ma 2 -3 dni ostatni raz tak smarała jak jej wszystki 4ki na raz szły
Apropos Marzenka jestes p[ewna ze u Dawidka to piątka???Ja mysle ze to 4ka bo z tego co wiem piątki to po drugim roku zycia dopiero wychodza.Moja nie ma jeszcze zednej.
Madzia na dach trzeba było zarzucic siedzonko :-D:-DA tak powaznie to moze mame popros to ci kurierem przysle u nas jest pełno firm kurierskich polska -uk u Was pewnie tez i wcale nie wychodzi tak drogo
Ciasteczko współczuje ząbka
Megi a nie mozecie jakos przez adwokata to załatwic jakies pełnomocnictwo wysłac ??My tak 90% spraw złatwiamy albo przez Jacka rodziców.Kurcze małe dziecko macie albo niech osoba na której rzecz sie zrzekacie niech pokryje koszty paliwa nie ma nic za darmo. A na koniec nawet dziekuje nie usłyszysz wrrr...
Dobra ide do mojego małego gałganka
Miłego wieczorku laski

Doberek ja wlasnie wstalam i wstawilam jajka na sniadanko
mam jakas chetke z majonezem zjesc hehe :-):-)
a na obiad serwuje grilla bo nie chce sie gotowac :no:
zdrowka dla was wszystkich jakies chorobska widze panuja...

Szymon tez nie ma jeszcze zebow z tylu tych ostatnich :no: dlugo cos to wychodzi...
a za tydzien w poniedzialek ide na bilans z mlodym :-)
u nas jutro jeszcze swieto i wolne jest hania dopiero w srode do szkoly idzie :tak:

dobra spadam...

Witam się niedzielnie:-) Ja zaraz smigam do kosciółka, potem mój a ja za obiad sie wezme, po obiadku spacerek i moze na loda pójdziemy;-)
Marzenka gratuluje Dawidkowi kolejnych ząbkow:tak:
Befatka no tu masz racje ale ta cala sprawa jest z powództwa brata mojego taty no a to jak mam od niego kase wołać to troche mi wstyd:sorry2:mam nadzieje jednak że skończy sie to juz na tej środowej rozprawie:sorry2: oby!

dobra ja uciekam bo na msze sie nie wyszykuje milego dnia wszystkim:-)

Hello gdzie jestescie??
my bylismy w miescie na spacerku a teraz grillek sie robi...:-):-)
pogoda dzis super !!!
wrzucilam kilka fotek z dzis do galeri zapraszam do ogladania :-):-)

reklama
madzia tu w weekend praktycznie pustki, nie wiem co musialoby sie stac zeby byl ruch,
zreszta piekna pogoda kazdy korzysta, my tez bylismy ale juz mnie stopy bolaly niewygodne buty:eek:

Do góry