reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No muszę poszukać w necie o tym przyznawaniu dotacji do czynszu...
Młoda śpi już smacznie, zafascynowana jutrzejszym wyjazdem, ciągle powtarza że jedzie do babci:-D
Ciekawe jak tam Beti czy cosik się ruszyło:confused: jeśli nie to jutro dla niej jak i dla Wiktorka być może wielki dzień:tak:
Ja poczytam jak wróce jeden dzień mnie nie będzie to pewnie dużo mnie nie ominie:-)

reklama
Witam wieczorowo. My imprezke w fikolandzie zaliczyliśmy, torta się objadłam:-D.
Larvunia i inne dziewczyny chcące posłać dzieci do przedszkola. (tylko w Gorzowie, niestety), macie wiadomość na tajnym;-)

Dzien dobry !!!:-):-)
wstawilam pranie wlasnie szymek sobie spi jeszcze...
kawke wypije w spokoju heheh..

LILI fajnie ze imprezka udana super !!

megi spokojnej drogi :-):-)

dzien dobry:-)
to z tego co wyczytalam nam sie nie nalezy ten dodatek do czynszu:-(
dawid mi jeszcze spi,a ja nie mam co ze soba zrobic,niechce sie po domu krecic.pozno mi wczoraj zasnal:-)
megi milej podrozy:-)
ciekawe jak tam beti.moze wiktorek poczeka do dnia matki:-D:-D

Marzenka to dlugo mlody ci spi :tak::tak:
moje wczoraj tez prawie do 22 latali juz mialam nerwa...

no Beti mialaby super prezent
:-)
:-)

Hejka, ja już wstałam:-) pisze już bo o tej godzinie co niektórzy zaliczają pierwszą kawe a ja jeszcze o tej porze zazwyczaj kimam, drzemię sobie:-pale wstałam bo mój jak wparuje ok 9 lub coś po to zaraz będzie sie szykował i mnie poganiał do wyjazdu:dry: wcale nie mam ochoty jechać tak daleko na jedną nocke...ale jak trzeba...dziewczyny dzięki że życzycie spokojnej podróży oby taka była:tak: mam nadzieje że jak zajrze tu jutro na wieczór to już Wiktorek będzie na świecie:-D

Ostatnia edycja:
Megi ja juz wlasnie po kawce :-):-)
uciekam sie ubierac...

a ty jedz i nie stresuj sie rozprawa bedzie dobrze !!
do jutra :-):-)

a wam milego dzionka !!!

reklama
Dzięki Madziula;-)
Wszystkim Mamusiom na jutrzejszy dzień życzę uśmiechu i pociechy ze swoich szkrabów no i mnustwo od nich buziaków:-D
Do jutra, baj!!!!

Do góry