reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dafi ale masakra. A ja sprzedałam młoda teścia i leże w łóżku bo nie mam siły. Nastawilam rosół teraz pawel ma okienko to mi powiesil pranie i nastawi makaron. I zaraz idzie dalej... Do 17.30

ja tez mam rosół wczoraj ugotowalam, ania odpoczywaj teraz najwazniejsze zeby duzo odpoczywac a nie stac przy garach
daffi wspolczuje wam, ludzie potrafia byc bezszczelni

czesc
wpadlam na chwilke, u mnie przygotowania pelna para..
ciezko mi bo wody nadal nie ma!
No ale dam rade, powiedzialam ze chocby sie walilo i palilo nie przenosze juz urodzin ;-)
W nocy nam wode puszczaja od ok 21.00 do 6.00 jest... napuszczam w tedy wode gdzie sie da i pranie robie i gary myje w tedy... No wczoraj do 1.00 w nocy salatke kroilam hehehe.,.., mieska gotowe, jaja z majonezem tez ;-) Mam dwie imprezy w jednym wiec dlatego tyle robie... Urodzinki synka i imieniny mojego Andrzeja ;-)

Milej niedzieli kochane!

ps. CIACHO KOCHANA JESTES :***** DZIEKI

larvunia mam nadzieje ze tort bedzie wam smakowal zgodnie z zyczeniem w srodku byly brzoskiwnie hehe
to moze ja tu wstawie foto torta jak katgen nie ma NK a zdjecia pozniej poprosimy na tajnym, ciekawa jestem reakcji mlodego

to Marcelkowy tort

czesc
ciasteczko ty to masz talent :):):):)
mielismy isc na spacer ale dawid taka scene uzadzil zaraz za domem ze sie wroclilismy do domu,

megi a twoj jedzie do afganu?

super torcik ;)

Ja mam już jedną torbę spakowaną, ciuchy itp. Karty pokładowe wydrukowane. Troche funciakow kupione, więc gotowa do drogi jestem. Ale stresa mam niesamowitego już coraz bardziej.....

Marzenka bylam dzisiaj w Swieb. Chciałam zajechać ale K. spieszyłs ię do domku ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry