reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam, kurczę posta mi wywiało przed chwilą a tyle napisałam:/
U nas oki, wstałam o 9 w miarę wyspana:) młoda z plastrem na brodzie chodzila od wczoraj, poślizgła się w wannie jak wstawała troszkę ma rozcięte eh:confused2: teraz wszędzie gdzie się uderzy chce zaraz by jej plaster zakładać:-D Dziś wpada do mnie kumpelka z winkiem, robimy sobie babskie pogaduchy;-) mój pewnie wróci wieczorem...
madziarena to witaj w klubie, od kwietnia będziemy z marzenką słomiane wdowy na bite 6 miesięcy, eh jak my to przetrzymamy?!
daffi w takim razie zaciskam &&&:tak:

reklama
daffi- 3 mam mocno kciuki;] a ja mam na dzisiaj plan zrobic porzadek w zamalych ciuchcach Amelki i te poplamiione rozcigniete i porwane od razu do kosza niose:p ladniejsze poskladam moze komus sie z rodzinki przydadza albo ze znajomych;] a te uniwersalene do innej torby dla mlodego;]

no i musze tacie powiedziec zeby podrzucil mi ciuszki dla mlodego do wyprania to sobie poszykuje;]

dziewczyny dacie rade my bedziemy z wami:* a na ile wasze chlopy jada?

daffi- 3 mam mocno kciuki;] a ja mam na dzisiaj plan zrobic porzadek w zamalych ciuchcach Amelki i te poplamiione rozcigniete i porwane od razu do kosza niose:p ladniejsze poskladam moze komus sie z rodzinki przydadza albo ze znajomych;] a te uniwersalene do innej torby dla mlodego;]

no i musze tacie powiedziec zeby podrzucil mi ciuszki dla mlodego do wyprania to sobie poszykuje;]

dziewczyny dacie rade my bedziemy z wami:* a na ile wasze chlopy jada?

ooooo kochana wijesz juz gniazdko widze.. zaczyna cie chwytac ze porzadki robisz:)

czesc dziewczyny
ja od rana po lekarzach z mloda sie ciagalam:-(
dostalam zapalenie spojowek ale bakteryjne i cholera wie od czego i to i tej porze:baffled:
do tego ma swiatlowstret i lzawia jej oczy ja spojrzy na swiatlo:-(
no ale ma tez spuchniete kolo ucha i ucho lekko tez i jakies takie dziwne krostki ma
podjerzewalam swine ale lekarze ze to nie moze to cos na tle alergicznym, nie wiem...

jazde mi odwolalam chcial zebym o 14 ale mi nie pasuje to niby o 20 ale nie wiem czy ja sie wyrobie bo mam kurs pierszej pomocy jako ostatni wyklad, zakrecony dzisiejszy dzien
mloda w domu starsza dopiero idzie do szkoly do 17
daffi trzymam kciuki
ania porzadki och ja lubie robic u dzieciakow gorze w mojej szafie hehe

hej.

Marzena, o Dukanie jest wiele opini jednych zlych drugich dobrych. Ja sama nie narzekam na ta diete. Wazne zebys pila duzo w ciagu dnia nie tylko wode ale tez herbate ( zielona czarna bez cukru ewentualnie ze slodzikiem) i kawe. W 1 fazie trrzeba jesc samo bialko. Jezeli lubisz mieso z kurczaka ewentualnie wolowe, jogurty naturalne, twarogi chude w sumie caly nabial chudy albo z zawartoscia do 5% tluszczu. Ja jadlam codziennie w 1 fazie jajecznice z 3 jajek pozniej jakis jogurt naturalny na obiod zawsze jakies miesko( watrobka, piers z kurczaka, udka itp), po obiedzie jadlam albo makrele albo sledzika ( w intermache sa z mala zawartoscia tluszczu bo tylko 4% a bialka ma az 16%) na kolacje jakis twarozek, albo znowu sledzika i tak przez 5 dni.. Na 2 fazie jadlam to samo co w 1 dolanczajac warzywa. Stosuje faze naprzemienna 5/5 5 dni samego bialka i 5 dni bialko z warzywami i tak do momentu az uzyskasz swoja wage. Moglabym ci duzo pisac o tym hehehe :)

Ja nie stosowałabym tej diety, kumpela stosowała i sobie organizm wyniszczyła, a teraz - efekt jojo i jest taka sama jak była tylko się leczy bo ma wątrobę zniszczoną :/, ponoć ta dieta jest okropna dla ciała, nie wiem bo nie stosowałam, choć przydałaby mi się jakaśbo już na siebie nie mogę patrzeć. Na razie szukam pomocy odnośnie odstawienia mojego małego szkodnika od cyca ...

Hejka ja dopiero teraz
bylam w banku i w sklepie
po pieczywo...:tak::tak:
u nas tez zimno ale nie pada..
a my jednak jedziemy jutro jak hancia wroci i szymek
tak okolo 15...:tak:

ja na obiad mam paluszki rybne
i nuggetsy
oprozniam zamrazalke
musze miec miejsce na miecho od tesciowej...

daffi trzymam kciuki mam nadzieje ze wam sie uda :tak::tak:
ale facet jakis dziwny mi sie wydaje
zaprasza wszystkich i wybiera sobie hmm :baffled: jakis casting czy co...heh

ciacho zdrowia dla corki...:tak:

reklama
Do góry