Ja nie stosowałabym tej diety, kumpela stosowała i sobie organizm wyniszczyła, a teraz - efekt jojo i jest taka sama jak była tylko się leczy bo ma wątrobę zniszczoną :/, ponoć ta dieta jest okropna dla ciała, nie wiem bo nie stosowałam, choć przydałaby mi się jakaśbo już na siebie nie mogę patrzeć. Na razie szukam pomocy odnośnie odstawienia mojego małego szkodnika od cyca ...
mozliwe ze nie robila 3 fazy utrwalajacej co jest bardzo wazne bo wprowadza sie wszystko co przed dieta sie jadlo zeby organizm sie przyzwyczail i uniknac efektu jojo... cialo a raczej skora bedzie wiotka ale tylko wtedy gdy sie nie cwiczy... sama wiem to po sobie. Zaczelam cwiczyc i kupilam sobie balsam na jedrnosc skory i odrazu efekty sa...
i jeszcze jedno jak ktos nie czytal ksiazki to pozniej moga byc wlasnie takie efakty, w ksiazce jest wszystko ladnie opisane... mozliwe ze malo twoja kolezanka pila, jadla duzo jajek a za malo nabialu a w 2 fazie jadla za malo warzyw bo maja one za zadanie wytracac bialko... ja robilam sobie ostatnio badania i wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Mialam problem jedynie z wlosami ale zaczelam brac witaminy i jest wszystko dobrze. Ja mimo wszystko bede bronic tej diety

Marta mi marudzi od samego rana, budzi sie w nocy. Nie wiem co sie z nia dzieje...
Dziecku to jakas zabawke odpowiednia do wieku i gra ;p
u nas i wszelakie autka