reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ja nie stosowałabym tej diety, kumpela stosowała i sobie organizm wyniszczyła, a teraz - efekt jojo i jest taka sama jak była tylko się leczy bo ma wątrobę zniszczoną :/, ponoć ta dieta jest okropna dla ciała, nie wiem bo nie stosowałam, choć przydałaby mi się jakaśbo już na siebie nie mogę patrzeć. Na razie szukam pomocy odnośnie odstawienia mojego małego szkodnika od cyca ...

mozliwe ze nie robila 3 fazy utrwalajacej co jest bardzo wazne bo wprowadza sie wszystko co przed dieta sie jadlo zeby organizm sie przyzwyczail i uniknac efektu jojo... cialo a raczej skora bedzie wiotka ale tylko wtedy gdy sie nie cwiczy... sama wiem to po sobie. Zaczelam cwiczyc i kupilam sobie balsam na jedrnosc skory i odrazu efekty sa...

i jeszcze jedno jak ktos nie czytal ksiazki to pozniej moga byc wlasnie takie efakty, w ksiazce jest wszystko ladnie opisane... mozliwe ze malo twoja kolezanka pila, jadla duzo jajek a za malo nabialu a w 2 fazie jadla za malo warzyw bo maja one za zadanie wytracac bialko... ja robilam sobie ostatnio badania i wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Mialam problem jedynie z wlosami ale zaczelam brac witaminy i jest wszystko dobrze. Ja mimo wszystko bede bronic tej diety :-p

Marta mi marudzi od samego rana, budzi sie w nocy. Nie wiem co sie z nia dzieje...

reklama
Dafi no ja tam mam nadzieję ze młody jeszcze w brzuchu posiedzi conajmniej z 6 tygodni:p a co do sprzątania to w końcu czas zrobic pozadki zwłaszcza ze musimy siedzieć do piątku w domku to trzeba cos robic zeby kota nie dostać:p ogarnelam chatę, przy okazji polamalam sobie miskę:,\ a po obiedzie zrobimy porządki w ciuchach:) ciacho- kurde do was zawsze sie cos musi przyplatac:( zdrowia

Ostatnia edycja:
ania rob rob porzadki;-)szkoda miski
zrobilam mlodej oklad rozgrzewajacy na uchu i mowi ze juz duzo lepiej jej:-)
nie mam pomyslu na obiad chyba jakies nalesniki zrobie

dziewczyny co kupujecie dzieciakom pod choinke?? nie wiem co mamy kupic porazka

ciasteczko dla dzieci to nie ma problemu z prezentami, ja sie zastanawiam co ja kupie rodzicom :confused2: Dziecku to jakas zabawke odpowiednia do wieku i gra ;p
co do Twojej malej to idziesz z nia do lekarza?

jak mozecie nie wiedziec do dziecku kupic? hehehe... tyle zabawek, tyle gier przeroznych albo edukacyjnych...
popatrzcie w allegro np pelno wszystkiego ;-) Z dzieckiem nie problem, ze starymi to dopiero problem :laugh2:

ciacho zauwaz ze ta tablica malutka jest... moj tez ma tablice i codziennie prawie na niej cos bazgra sobie ;p

larvunia ja miejsca nie mam bo one we dwie maja pokoj wiec miejsce jest dzielone na pol,
a wierz mi ze jest problem co kupic dziecku im wieksze tym nie wiesz co, za pare lat sama zobaczysz,
moje maja duzo gier puzzli, lalek wozki itp. wiec tego szajsu juz im nie potrzeba

a beda sie juz cieszyc np z butow hany montany albo cos bajkowego? Ja jakos nie mam problemu (puki co heheh) z wyborem zabawki dla Frucia... Teraz kroluje Ben 10 :-D u nas i wszelakie autka :tak:

reklama
chlopcy to zazwyczaj jakies autka itp. tylko zmieniaja sie postacie;-)
starsza wyrosla juz z Montany, mlodsza tez srednio juz ja lubi,
buty z jej wizerunkiem sa za drogim prezentem szukam max do 50zl bo ja tych prezentow to musze jeszcze sporo kupic wiec pare stowek to pojdzie szybciutko,
mlodej podoba sie taka zabawkowa kuchnia ale wielkie to i ponad 100zl kosztuje masakra

Do góry