reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyki

My w domku, młody się bawi klockami , a ja mam chwilę dla siebie. Dziś jak wracaliśmy ze złobka, młody wysiadł z samochodu i takiego zająca zaliczył, że spodnie podziurawił, dobrze że nic mu się nie stało poważniejszego.

Prezenty........ja na mikołaja Misiowi to stolik+ 2 kresła chce kupić..... o coś takiego ZESTAW TEGA STOLIK MAMUT + KRZESEŁKA - DO LEGO!! (1317687489) - Aukcje internetowe Allegro albo ZESTAW II **MAMMUT STOLIK + DWA KRZESEŁKA MAMUT** (1323853883) - Aukcje internetowe Allegro i sama nie wiem który lepszy, ale chyba wybiorę ten z ikea. Wogóle to muszę pojechać do hurtowni zabawek i tam się jeszcze rozglądnąć.

Lece, bo obaid mi się już zagrzał...........miłego wieczoru

madzia fajny zamek, moje maja taki duzy domek dla lalek i pelno tych rzeczy z tego domu wala sie u nich w pokoju,
spoko jak Haniula nie ma to bedzie miala radoche z zabawy
Szymek tez na 100% bedzie zadowolony,
aneteczka te stolik sa super, kolezanka ma taki jak z 2 linka, stoi u mlodego w pokoju czasem przytarga go do salonu hehe

a ja nie wiem co rodzicom kupic no i szwagrowi, ze nie wspomne o miom slubnym
siostrzencowi tak mysle nad zestawem talerzykow lyzeczek kubeczkow bo zaraz bedzie siedzial a juz wcina owocki ze sloikow a ma niecale 4 miesiace i tylko krzyczy ze powoli ta lyzeczka tak idzie:-D:-D

ciacho- ja tez mysle nad czyms malym a do bazgrania to kupuje jej czyste zeszyty i sama jej cos rysuje a ona koloruje;p taniej mi wychodzi niz kolorowanki no i ja mam zajecie;p;p

skonczylam ukladac w szafkach masakra ile ja tych ciuchow po mlodej mam musze kogos nammowic co by sie o dziewczynke postaral;p bo do tych pojemnikow to mi szkoda wyrzucic bo oni to i tak przechandlowuja do lumpeksow... ogladalam na galileo o tych pojemnikach pck... im sie nie chce sortowac to sprzedaja do sortowni a z sortowni do lumpkow idzie;p

no i 3 rekalmowki wygrzebalam takich uniwersalnych co i mlody polata hehe...
reszte poskaldalam do komody( jak bedzie lozeczko to ja narazie sie wywiezie do mojego strego pokoju u rodzicow, wiec ciuszki nie beda wadzic;p).

ciekawe jak tam Katgen...

Dafii- i jak tam z mieszkaniem?

mloda chodzi po domu i marudzi ze che isc gdzies na spacer a my mamy do piatku w domu siedziec:(

moja tez marudzi ze tak ladnie na dworze tzn, ze ciemno i fajnie jest ale nie chce z nia isc przez te oczy niech sobie dzisiaj posiedzi w domu a na dworze i tak zimno
ania to widac ze mloda ci ladnie rosnie skoro tyle ubran bylo malych ale skad ja to znam hehe

wlasnie uswiadomilam sobie ze wiem co mojemu kupic, hehe no ale kosztowna zabawa ale niech tam raz do roku sa swieta

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pr jak masz duzo ciuchow to moze cos sprzedaj na allegro...
kaska jakas by wpadla :tak::tak:

ciacho co wymyslilas dla meza?? pochwal sie :tak::tak:

aneteczka fajne te stoliki sa mysle ze ten drugi co pokazalas jest fajniejszy :tak::tak:

ide lepek mlodej umyc...bo ona nigdy nie ma czasu :angry::angry:

aneteczka ja bym kupila ten z drugiego linka,my tez mamy i super sprawa,tyle ze dawid krzeslekiem wszedzie wlezie:-D:-D
no i bardzo latwo sie je myje :-)

Mnie ta tablica bardzo przypadła do gustu i nawet Zuzi na pewno by się spodobała :tak: zastanawiamy się też nad laptopkiem 2-języcznym dla dzieci ale na pewno coś edukacyjnego co łączy naukę z zabawą:tak:

Daffi jak tam mieszkanko????

Zajrzę jutro pa

reklama
HURRRRRRRAAAAAA
a ja mam super wiesci:):-D:-D:-D:-D:-D
dzieki za kciuki na pewno dzieki nim nam sie w koncu powiodlo!
facet troszke kobinowal ale udalo sie wynajal nam!
co prawda 2 rodziny jeszcze ma w razie gdybysmy mu zrezygnowali!
dalam mu 50zl bo chcial takiej kaucji ze jak zrezygnujemy to jestesmy stratni itp....
no ale przeciez nie zgrezygnujemy.
za panele jakie chcemy kupic ipolozy w pokoju i malowanie lazienki pwoiedzial ze czesc wroci. ale super!:-):-):-):-):-):-)
nawet sam zaproponowal zebysmy starali sie o dodatek mieszkaniowy jak chcemy! ale odjazd! na pewno skorzystamy z oferty!
jeszcze mnie bedziemy placic. jedyne co kuchenke gazowa musimy wziac na raty o ile ktos da mojemu M...
i bedzie super. mysle ze 2 max 3 grudnia juz sie tam wprowadzimy.:-D:-D:-D

Do góry